Zorgeloos en veilig online reserveren
 Persoonlijke klantenservice
 Groot aanbod in binnen- en buitenland

Vakantie met paarden

Wilt u een vakantie met paarden vieren? Dan hebben wij goed nieuws voor u want op deze website vindt u een groot aanbod vakantiehuizen, boerderijen, landhuizen en villa’s waar het mogelijk is uw paard mee te nemen!

Voor een vakantie met paard in Nederland, Frankrijk, België of Duitsland.

Een groot aantal van deze accommodaties heeft een paardenstal waar het goed vertoeven voor uw paard is. Ga nu naar ons aanbod unieke accommodaties vakantie met paarden en boek een vakantieverblijf voor u en uw paar(den). Ook voor een vakantie met hond en paard.

 

Vakantie met paard in Nederland

Wat is er mooier dan een vakantie met je paard in Nederland vieren? Nederland staat bekend om zijn goede ruiter paarden, stranden waar je heerlijk met je paard kunt uit waaien en prachtige bossen .
​Wij hebben in heel Nederland vakantie accommodaties waar uw paard welkom is.

 

Vakantie met paard in Drenthe.

Volgens veel paardenliefhebbers is Drenthe de provincie bij uitstek om met je paard op vakantie te gaan. In Drenthe kun je heerlijk in de vrije natuur rijden. Er zijn bossen, heidevelden, zandverstuivingen, vennen en de natuur is er overweldigend. Het zal u dan ook niet verbazen dat wij Drenthe van harte aanbevelen als vakantiebestemming voor u en uw paard. U boekt al een vakantie met paard in Drenthe vanaf 500 euro per week.

Paardrijvakantie in Drenthe.

Met name in Drenthe zijn de ruiterpaden in goede staat en ook nog eens voorzien van een goede en duidelijke bewegwijzering. Veel ruiterpaden gaan dwars door de mooie natuur van Drenthe en zo is het dubbel genieten voor ruiter en paard. Ga nu naar ons aanbod vakantiehuizen in Drenthe waar uw paard welkom is en geniet van een heerlijke paardrijvakantie!

Rust- en pleisterplaatsen in Drenthe.

De Vereniging Paardentoerisme en Staatsbosbeheer heeft onlangs een een rust- en pleisterplaats voor ruiters en paarden gerealiseerd in Odoorn. Deze rustplaats ligt in de prachtige bossen van Odoorn en vlakbij een theehuis. Drenthe kent verschillende andere rust en pleisterplaatsen. U vindt deze onder meer in Ansen, Dwingeloo, Exloo, Gasselte, Geest, Hoogersmilde, Odoorn en Peize. Al deze rustplaatsen zorgen voor een verhoging van het vakantieplezier voor u en uw paard en zo kunt u extra genieten van een heerlijke paardrijvakantie.

Vakantie paard en accomodaties in Nederland.

Indien u met uw paard op vakantie wilt gaan in Nederland en u heeft via deze site een interessante accommodatie gevonden dan kunt u deze online boeken. Heeft u echter nog vragen over een bepaalde accommodatie met paard, en u wilt deze vragen beantwoord hebben voor u boekt, stuur ons dan een e mail met het betreffende huisnummer en uw specifieke vragen. Vermeld svp altijd uw telefoonnummer zodat wij u telefonisch kunnen bereiken.

Met paard op vakantie in buitenland.

Wilt u met uw paard op vakantie naar het buitenland? Ook als u met uw paard naar het buitenland wilt, hebben wij een groot aantal accomodaties waar u en uw paarden van harte welkom zijn en waar er goede voorzieningen zijn. Met name in de Belgische Ardennen en Frankrijk hebben wij fantastische accomodaties. Hoe vindt u nu het perfecte vakantiehuis? Sorteer eerst op land, periode, gebied en aantal personen. U krijgt dan een overzicht van de accomodaties die beschikbaar zijn met relevante informatie. U kunt zien wat de huurprijs is en de bijkomende kosten zijn van de betreffende accommodatie. U kunt ook de vakantie met paard accomodaties in het buitenland online via deze website boeken.
Zie ook onze website vakantiewoning zoeken voor het grootste aanbod vakantiewoningen in Nederland en heel Europa, ook voor een vakantie met paard, hond of ander huisdier.

Paarden vakantie ook last minute te boeken.

Wilt u er bijvoorbeeld een weekendje tussenuit en een last minute paarden vakantie boeken? Het is via onze site ook mogelijk om kort voor vertrek nog een paarden vakantie te boeken. Dit kan voor een weekend, midweek, lang weekend of hele week zijn. Als u last minute boekt, betekent het in bijna alle gevallen dat u een extra korting op uw vakantie met paard krijgt die wel kan oplopen tot 30 %. Houd er wel rekening mee dat als u een paard vakantie last minute boekt, u bij de meeste touroperators alleen nog kunt betalen met een creditcard!

Paarden vakantie en annuleringsverzekering en reisverzekering.

Zeker als u met uw paard op vakantie gaat, raden wij u aan een goede annuleringsverzekering en zonodig ook een reisverzekering af te sluiten. Het risico dat u een paard vakantie moet annuleren is gewoon wat groter dan een vakantie zonder paard. Dat geldt ook voor een eventuele reisverzekering of ongevallenverzekering.
Via de website www.reisverzekering-en-annuleringsverzekering.nl kunt u beide verzekeringen online afsluiten.

Ons aanbod vakantie paarden zal de komende periode aanzienlijk uitgebreid worden.

Paarden toerisme is enorm in opkomst. Veel landen hebben zijn bezig de voorzieningen voor ruiters en paard te verbeteren en het aanbod vakantie accommodaties dat geschikt is voor paarden neemt ook toe.
Ons aanbod vakantie paarden huisjes, bungalows, boerderijen en villa's zal de komende maanden en jaren enorm gaan toenemen. Een vakantie met paarden boek je online op onze website.
​We houden u op de hoogte van de ontwikkelingen en wensen u een fijne vakantie met paarden toe!