Zorgeloos en veilig online reserveren
 Persoonlijke klantenservice
 Groot aanbod in binnen- en buitenland

Belangrijke informatie

Wat is vakantie-met-huisdieren.nl?

Vakantie-met-huisdieren.nl is een website voor vakantiehuizen waar u met uw huisdier(en) welkom bent.
Indien u geen huisdier mee neemt, kunt u deze vakantiewoningen vanzelfsprekend ook boeken.
Via de door u aangegeven criteria krijgt u razendsnel een overzicht van alle beschikbare huisdiervriendelijke vakantiehuizen in de gewenste regio, in Nederland of Europa.
Deze huizen worden verhuurd door diverse grote en betrouwbare reisorganisaties.
U kunt het huis van uw keuze direct online bij de betreffende reisorganisatie boeken.
Er zijn zo'n 35.000 huisdiervriendelijke vakantiehuizen waar u uit kunt kiezen en dit aanbod neemt nog toe.
Vindt u uw diervriendelijk vakantiehuis niet op onze website, dan vindt u het nergens!

 

Vakantie met Huisdieren is een website van A Vakanties

Met meer dan 20 websites en 1.000.000 bezoekers per jaar is de Nederlandse organisatie A Vakanties één van de grootste organisaties op het gebied van online reizen en vakantie.

A Vakanties is professioneel, betrouwbaar en servicegericht. U kunt altijd rekenen op persoonlijke aandacht en service.

A Vakanties is niet alleen specialist in de online verhuur van vakantiehuizen en groepsaccommodaties waar huisdieren zijn toegestaan. A Vakanties is ook specialist in groepsaccommodaties in de Ardennen, bed and breakfast, grote vakantiehuizen, vakantiehuizen aan zee, vakantiehuizen in Nederland en vakantiehuizen met eigen privézwembad.

A Vakanties is opgericht in 2008 en inmiddels hebben duizenden mensen hun vakantie via A Vakanties geboekt. A Vakanties is betrouwbaar en professioneel. Wij werken alleen samen met betrouwbare reisorganisaties en andere professionele partners.

Zie ook de website www.vakantie-met-hond.be voor het boeken van een vakantie met honden voor de Belgische markt.

Indien u een vakantiehuis via A Vakanties wilt boeken, kunt u rekenen op advies en een goede service! Wij zijn u graag van dienst.

Zie voor meer informatie over A vakanties en haar websites, www.a-vakanties.nl

Deskundigheid medewerkers

Onze medewerkers zijn deskundig en u graag van dienst. Zij helpen u graag bij het zoeken van de perfecte vakantiewoning of groepsaccommodatie.

Laagste prijs garantie reisorganisaties

Indien u een vakantiehuis met hond boekt via vakantie-met-huisdieren.nl betaalt u dezelfde prijs als wanneer u het vakantiehuis met hond rechtstreeks via de website van één van de aangesloten huizenaanbieders zou boeken. Eventuele vroegboekkortingen, last minute kortingen en andere kortingen worden volledig aan u verleend en zijn al verwerkt in de huurprijs.
Ook berekenen wij geen extra boekingskosten of administratiekosten.
Er wordt door ons dus geen toeslag berekend op de huurprijs van vakantiehuis met hond en we berekenen zelf ook geen boekingskosten.
​Veel voordeel en gemak voor u bij het zoeken en boeken van een vakantiehuis met hond!


Luxe 4, 6 of 8-persoons watervilla’s aan het water.

Aantal huisdieren en een vakantiehuis boeken

U kunt sorteren op "aantal huisdieren" en krijgt dan een overzicht van de vakantiehuizen waar een bepaald aantal huisdieren zijn toegestaan. U kunt selecteren op een, twee, drie, vier of vijf huisdieren toegestaan. Het aanbod waar drie, vier of vijf huisdieren zijn toegestaan is echter veel kleiner dan het aanbod waar één of twee huisdieren zijn toegestaan. Wilt u meer dan twee huisdieren mee op vakantie nemen, boek dan zo vroeg mogelijk in het seizoen. U heeft dan de grootste kans om uw favoriete vakantiehuis te vinden. Heeft u bijvoorbeeld drie honden en u heeft een mooi vakantiehuis gezien waar maar twee honden welkom zijn en die u best wel zou willen boeken, geef dat dan aan ons door. Wij vragen dan of er meer huisdieren mee mogen. Dat geldt natuurlijk ook als u bijvoorbeeld vier honden mee wilt nemen en u heeft een vakantiehuis gezien waar volgens de website maar twee of drie huisdieren mee mogen. Geef de betreffende woningen door en wij vragen bij de eigenaars vragen of er bij wijze van uitzondering meer honden toegestaan zijn.

Nog groter aanbod hondvriendelijke vakantiehuizen op www.vakantiewoning-zoeken.nl

Op onze website www.vakantiewoning-zoeken.nl vindt u in bepaalde landen een nog groter aanbod hondvriendelijke vakantiehuizen.
Zeker indien u op zoek bent naar een hondvriendelijk vakantiehuis in Denemarken, Duitsland, Frankrijk, Kroatië, Italië, Nederland, Oostenrijk, Spanje, Tsjechië, Zweden of Zwitserland, raden wij u aan deze website te bezoeken.
Ga naar www.vakantiewoning-zoeken.nl en zoek eerst op land en de gewenste aankomst- en vertrekdag.
Verfijn vervolgens op "minimum aantal huisdieren" en u krijgt een overzicht van alle huisdiervriendelijke vakantiehuizen.
U kunt daarna online uw hondvriendelijk vakantiehuis via www.vakantiewoning-zoeken.nl boeken.


Kom heerlijk tot rust op Vakantiepark Waterstaete

Op zoek naar een hondvriendelijke camping?

Op onze website www.honden-vakanties vindt u een groot aanbod hondvriendelijke campings, zowel in Nederland als Europa.

Betrouwbaarheid

De huizenaanbieders die de vakantiewoningen op deze website verhuren, zijn allemaal solide organisaties die al vele jaren vakantiewoningen verhuren en zijn voor het merendeel aangesloten bij de ANVR en Stichting Garantiefonds Reisgelden (SGR). In de algemene voorwaarden van iedere touroperator kunt u lezen welke keurmerken ze hebben en bij welke organisaties ze zijn aangesloten.

De meeste van onze touroperators zijn aangesloten bij een of meerdere van de volgende organisaties:

   Stichting Garantiefonds Reisgelden (SGR)

Indien een touroperator is aangesloten bij de SGR houdt dat onder meer in dat de consument zijn vooruitbetaalde reisgeld terug krijgt, als de wederpartij door financieel onvermogen de overeengekomen tegenprestaties niet kan leveren. Volledige informatie vindt u op de website www.sgr.nl.

   Stichting Calamiteitenfonds Reizen

Indien een touroperator bij het calamiteitenfonds is aangesloten, vallen de door deze touroperator georganiseerde reizen onder de voorwaarden van de Stichting Calamiteitenfonds Reizen. Dit houdt in dat, als een touroperator een reis, als gevolg van een calamiteit niet of niet volledig kan uitvoeren, u, een deel, van uw reissom terugkrijgt. Het calamiteitenfonds betaalt ook de extra kosten die ontstaan indien een reis moet worden aangepast of moet worden afgebroken. Volledige informatie vindt u op de website: www.calamiteitenfonds.nl.

   Thuiswinkel Waarborg

Het Thuiswinkel Waarborg is een Nederlands keurmerk voor bedrijven die producten en/of diensten verkopen via internet. Als consument kunt u er van op aan dat deze bedrijven zich houden aan relevante wet- en regelgeving alsmede aan de gedragsregels van de Thuiswinkel.org. Er is ook een Geschillencommissie. Volledige informatie vindt u op de websites www.thuiswinkel.org en www.consuwijzer.nl.

 

U boekt rechtstreeks bij de aanbieder

Onze website geeft u een overzicht van vakantiewoningen van een groot aantal betrouwbare en professionele aanbieders. Op het moment dat u een vakantiewoning boekt via onze website gaat u een overeenkomst aan met een van deze aanbieders. De hele boeking wordt verder afgehandeld door deze aanbieder. U betaalt ook aan deze aanbieder.

Geen boekingskosten, geen extra kosten

Indien u uw favoriete vakantiewoning via onze website boekt, betaalt u dezelfde prijs als u wanneer u rechtstreeks bij de betreffende aanbieder zou boeken. Omdat wij ook geen boekingskosten berekenen, is boeken via deze website snel, voordelig en kunt u kiezen uit het grootste aanbod zonder extra kosten.

Bevestiging van uw boeking

U krijgt in alle gevallen binnen enkele dagen of binnen enkele weken, uw boekingsbevestiging en huurovereenkomst rechtstreeks van de touroperator toegezonden. In deze boekingsbevestiging staan alle bijzonderheden vermeld van de woning, de huisregels, het exacte adres van de vakantieaccommodatie, de route, de inboedel en faciliteiten, de aankomst- en vertrekdata en tijden, het afhaaladres van de sleutel en andere relevante zaken. U krijgt ook de telefoonnummers en namen van contactpersonen. Er zit bij de boekingsbescheiden ook een factuur met specificatie van de huursom inclusief borg, schoonmaak, enzovoort.

Betaling van uw gehuurde vakantiewoning

Nadat u een vakantiewoning geboekt heeft, moet u binnen enkele dagen gemiddeld 30 % van de huursom aanbetalen. U kunt vaak betalen via een bankoverschrijving, Ideal of via creditcard.
Nadat u deze betaling heeft gedaan is uw boeking definitief.
De overige 70 % dient meestal uiterlijk 6 weken voor de eerste dag van het verblijf betaald te worden.
Bij de boekingsbescheiden die u van de touroperator ontvangt, staat exact vermeld wat en wanneer u de huursom moet betalen en op welke wijze u kunt betalen.
Soms moeten bepaalde kosten, zoals bijvoorbeeld de huur van het bedlinnen of de borg, bij de eigenaar of beheerder van de vakantiewoning ter plaatse worden betaald op de dag van aankomst.

Annulering

In de algemene voorwaarden van de betreffende touroperator staat vermeld op welke wijze en tegen welke kosten, u uw geboekte vakantiewoning nog kunt annuleren. Wij raden u aan een annuleringsverzekering af te sluiten. Dit kan via onze website op het moment dat u uw vakantiewoning boekt.

Hoe zoekt u uw favoriete vakantiehuis?

Via de zoekbalkjes vindt u snel uw favoriete huisdiervriendelijke vakantiehuis.
Alles wat u hoeft te doen is het land, het aantal personen en de dag waarop uw wilt aankomen en vertrekken aangeven.
Binnen enkele seconden verschijnt vervolgens een selectie van beschikbare vakantiehuizen.
De huizen in dit overzicht voldoen aan uw zoekopdracht en zijn in de door u aangegeven periode beschikbaar.
U kunt uw zoekopdracht nog verfijnen door te selecteren op 'vakantiepark', 'zwembad' enzovoort.
U krijgt bij de woning van uw keuze ook steeds een overzicht van de bijkomende kosten, zoals voor de schoonmaak, het bedlinnen en de toeristenbelasting. Zo komt u nooit voor onverwachte uitgaven te staan.

Hoeveel huisdieren mag u meenemen?

U kunt op onze website selecteren op het aantal huisdieren dat is toegestaan. Het maximale aantal huisdieren is vijf. In de meeste vakantiewoningen geldt echter een maximum van drie huisdieren.

Lastminuteaanbiedingen

Wij hebben een ruime keus aan lastminuteaanbiedingen. Ook deze kunt u online boeken.

In welke landen hebben wij huisdiervriendelijke vakantiehuizen?

Onze website geeft een overzicht van huisdiervriendelijke vakantiehuizen in:
Nederland, België, Duitsland, Finland, Frankrijk, Griekenland, Groot-Brittannië, Hongarije, Ierland, Italië, Kroatië, Luxemburg, Oostenrijk, Polen, Portugal, Slovenië, Spanje, Tsjechië, Zweden en Zwitserland.

Van welke grote en bekende huizenaanbieders hebben wij huisdiervriendelijke vakantiehuizen op onze website?

Belvilla, Interhome, Bungalownet en anderen. Ons aanbod neemt maandelijks toe.

Hoe werkt het boekingssysteem?

Met het geavanceerde zoeksysteem kunt u op diverse manieren uw ideale vakantiehuis vinden. Nadat u uw vakantiebestemming hebt bepaald, kunt u heel eenvoudig via onze website reserveren. U klikt op het vakantiehuis van uw keuze, vult het reserveringsformulier in en verstuurt deze online.
Het reserveringsformulier komt rechtstreeks bij de betreffende huizenaanbieder binnen en u ontvangt direct per mail een bevestiging met alle relevante gegevens. Ook krijgt u na het betalen van de volledige huurprijs, van de aanbieder het precieze adres door van het vakantiehuis met eventuele bijzonderheden en informatie over het verkrijgen van de sleutel.

Wat kunt u doen als u nog vragen heeft?

Voor al uw overige vragen kunt u het beste contact opnemen per mail.
​Klik op de knop Contact en stel uw vraag. Vergeet daarbij niet de huiscode van de vakantiewoning te vermelden.
Geef ook het telefoonnummer door waarop u, eventueel mobiel, bereikbaar bent, zodat wij u kunnen terugbellen.

Algemene voorwaarden

Lees hier onze algemene voorwaarden