Zorgeloos en veilig online reserveren
 Persoonlijke klantenservice
 Groot aanbod in binnen- en buitenland

Paardrijvakantie boeken?

Paardrijvakantie

U wilt een paardrijvakantie in Nederland of het buitenland boeken?
Op deze website kunt u online honderden huisjes, boerderijen en landhuizen boeken waar paardrijden mogelijk is. Veel van de vakantiehuizen op onze website hebben een eigen paardenstal en zo kunt u een heerlijke vakantie met uw paard vieren.
Bij iedere accommodatie staat vermeld wat de faciliteiten zijn voor u en uw paard(en) zijn.
Mist u relevante informatie dan kunt u de vragen hierover via e mail aan ons stellen.
​Wij wensen u een mooie en onvergetelijke paardrijvakantie toe en vertrouwen erop dat u het huisje van uw dromen op deze unieke website zult vinden.

 

Paardrijvakantie Nederland.

Veel mensen die een paard hebben, vieren vakantie in eigen land. Nederland is een perfect land voor een paardrijvakantie. We hebben vakantiehuizen met faciliteiten voor paarden , bungalows, boerderijen en landhuizen in Drenthe, Overijssel, Groningen, Friesland, Gelderland, Utrecht, Brabant en Limburg en het aanbod breidt zich steeds uit. Een aantal van onze accomodaties hebben eigen paardenstallen voor een of meerdere paarden. De grotere accomodaties bieden in de regel meer faciliteiten dan de kleinere. Sommige vakantiehuizen beschikken over een groot terrein of weiland waar u met uw paard terecht kunt. Als u selecteert op paard rijden en Nederland dan krijgt u een overzicht van alle accomodaties waar een paardrijvakantie in Nederland mogelijk is. In de omschrijving van het betreffende huis en in de omschrijving van de omgeving vindt u meer informatie over de faciliteiten, regels, voorwaarden en tarieven.

.

Paardrijvakantie Veluwe

De Veluwe is een zeer populair vakantie gebied . De Veluwe is ook geliefd bij paardenliefhebbers en hondenbezitters. Een aantal van onze accomodaties zijn geschikt voor paarden en honden. Paardrijvakantie op de Veluwe zijn zeer gewild . Op de Veluwe kunt u nog uren vertoeven zonder op te gaan in een drukke mensenmassa. De bossen en heidevelden zijn er geweldig en ruim van opzet. Het is mogelijk om via onze site een vakantiewoning te boeken met mogelijkheden voor paard rijden. Wij bevelen een paardrij vakantie op de Veluwe van harte aan.

Paardrijvakantie in Drenthe

Misschien is Drenthe wel de provincie met de meeste paardenliefhebbers en paarden. Feit is dat veel mensen in Drenthe een of meer paarden hebben en er veel werk is gemaakt van het paardentoerisme. Drenthe kent veel mooie routes voor mensen die van paard rijden houden en veel boerderijen in Drenthe hebben een eigen stal en weiland en ontvangen u en uw paard(en) met open armen. Ga nu naar ons aanbod vakantiehuizen en boerderijen waar paarden welkom en boek een heerlijke vakantie in Drenthe.

Paardrijvakantie Ardennen

De Ardennen is zeer geliefd bij Nederlanders en zeker ook bij paarden mensen. Wij hebben een enorm aanbod boerderijen, chalets, villa’s en huisjes die geschikt zijn voor mensen met huisdieren. Een aantal van onze accomodaties hebben een eigen paardenstal en deze zijn zeer in trek bij Nederlanders die met hun paard naar de Ardennen op vakantie willen gaan. Zie ook vakantiehuis Ardennen.

De Ardennen kent veel maneges en er zijn veel paardrijmogelijkheden. Er zijn een groot aantal goede ruiterpaden in de Ardennen te vinden. De prijzen van de accomodaties in de Ardennen zijn zeer redelijk. Kortom, een paardrijvakantie Ardennen bevelen wij van harte aan.
 

Paardrijvakantie in Frankrijk

Als je een eigen paar hebt, naar Frankrijk op vakantie wilt en onderdak voor jou en je paard zoekt, zit je op deze site goed. We hebben een groot aanbod chalets, boerderijen en huisjes in Frankrijk met paardenstallen en paardrijmogelijkheden. Of je nu naar de Dordogne wilt, naar Lot of de Loire, op deze site vind je accomodaties in heel Frankrijk. En een paardrijvakantie in Frankrijk is niet alleen avontuurlijk maar ook heel betaalbaar. Al vanaf 300 euro per week huur je al in Frankrijk een huisje met paardenstal en paardrijfaciliteiten. En fijne paardrijvakantie gewenst in Frankrijk!