Zorgeloos en veilig online reserveren
 Persoonlijke klantenservice
 Groot aanbod in binnen- en buitenland

Hondenvakanties

Hondenvakanties worden steeds populairder .

Op deze website vindt u ruim 20.000 vakantiehuizen die geschikt zijn voor een heerlijke honden vakantie.

U kunt tot 5 honden meenemen naar uw hondvriendelijke vakantiewoning.
Voor hondenvakanties in een vakantiewoning in Nederland, Frankrijk, België/Ardennen, Duitsland, Italië, Spanje, Portugal, Hongarije, Slovenië, Zweden, Oostenrijk, Zwitserland, Tsjechië, Luxemburg, Griekenland en Verenigd Koninkrijk.
In deze hondvriendelijke vakantiewoningen zijn honden zeer welkom.

Hondenvakanties in Nederland?
In Nederland zijn bijna 2.000.000 hondeneigenaren en die nemen steeds vaker hun hond mee voor een hondenvakantie. 
Iemand die een hondenvakantie probeert te boeken, loopt vaak tegen het probleem aan dat het moeilijk is een hondenvakantie te vinden als er meer dan 2 honden mee zullen gaan.
In veel vakantiehuizen zijn honden niet toegestaan, terwijl in de meeste hondvriendelijke vakantiehuizen slechts één of hooguit 2 honden worden toegelaten.
Gelukkig zijn er ook in Nederland vakantiehuizen te vinden waar 3, 4, 5 of zelfs meer honden welkom zijn.

Het boeken van hondenvakanties met 3, 4, 5 of meer honden is dus niet eenvoudig.
Diegenen die 3, 4 of zelfs 5 honden hebben, zien vaak af van een hondenvakantie in een vakantiehuis omdat ze geen geschikte hondvriendelijke vakantiewoning kunnen vinden.
Soms wijken ze uit naar een hondvriendelijke camping waar de mogelijkheden soms wat groter zijn.
​Gelukkig vindt u op deze website ook hondenvakanties voor eigenaren van 3, 4 of 5 honden en hoeft u met uw honden dus niet thuis te blijven.

Hoe boekt uw een huisje voor een hondenvakantie?

Indien u een vakantiehuis voor een hondenvakantie wilt boeken voor bijvoorbeeld u, uw gezin en 3 honden, selecteert u gewoon op 3 honden ( of andere huisdieren )en krijgt u een overzicht van alle vakantiehuizen waar 3 of meer honden zijn toegestaan. U kunt ieder honden vakantiehuis online boeken, ook indien u een vakantiehuis zoekt voor een hondenvakantie met 3 of 4 honden in Nederland, België of Frankrijk.

Indien u via deze website voor uw honden, hondenvakanties wilt boeken, sluit dan gelijk een reisverzekering af want een ongeluk zit in een klein hoekje.
En als u hondenvakanties gaat boeken, controleer dan direct even of uw aansprakelijkheid verzekering particulieren ook dekking biedt, indien u met uw honden op vakantie gaat in landen buiten Europa.
U bent als hondeneigenaar namelijk persoonlijk aansprakelijk voor alle schade die uw hond tijdens al uw hondenvakanties aanricht.
Hierbij maakt het niet uit of u een hondenvakantie in Nederland hebt geboekt of buiten Nederland.
​Een goede aansprakelijkheidsverzekering is als particulier van groot belang, zeker als u een hondenvakantie in het buitenland hebt geboekt en uw hond schade veroorzaakt.

Hondenvakantie boeken op camping?

U kunt een luxe hondenvakantie boeken door een luxe vakantiewoning, bungalow of villa te huren waar honden welkom zijn.

Maar u kunt ook kiezen voor avontuurlijke hondenvakanties, bijvoorbeeld door het boeken van een kampeervakantie met uw hond of honden.
Zeker indien in de zomer wilt gaan kamperen met uw honden, is een dergelijke kampeer hondenvakantie een echte aanrader. 

Website voor boeken kampeer hondenvakanties.

Hulp nodig bij boeken honden vakantiehuis?

Wij wensen u een prettige hondvriendelijke vakantie en zijn u graag van dienst indien u hulp nodig hebt bij het zoeken en boeken van uw hondenvakantie of honden vakantiehuis.
Door onze jarenlange ervaring met hondenvakanties en de verhuur van honden vakantiehuisjes in Nederland en het buitenland weten wij als geen andere wat de leukste honden vakantiehuizen zijn en waar u bij het boeken van een hondenvakantie op moet letten.

En als u goedkoop een hondenvakantie wilt boeken, kijk dan ook eens bij onze last minute vakantiehuizen.
Uw hondenvakantie in Nederland, België, Duitsland, Frankrijk of elders in Europa wordt zo een stuk voordeliger!


Heerlijke vakantiehuizen en groepsaccommodaties

Alle honden welkom

Op de website alle honden welkom vindt u vakantiehuisjes, vakantieparken en campings waar alle soorten honden tijdens hun vakantie welkom zijn. En indien u op zoek bent naar een bed and breakfast waar honden welkom zijn, kunt u het beste kijken op onze website bed and breakfast.
Hier vindt u de leukste bed and breakfast van Nederland. In een aantal van deze b&b's in Nederland zijn 1 of meer honden welkom.