Zorgeloos en veilig online reserveren
 Persoonlijke klantenservice
 Groot aanbod in binnen- en buitenland

Vakantiehuis met honden op het strand

U hebt één of meer honden en wilt weten op welke stranden honden toegestaan zijn.
Vakantie met huisdieren.nl heeft voor u op een rij gezet op welke stranden in Nederland honden toegestaan zijn. Deze informatie is van oktober 2019.
Helaas is het ons niet gelukt om van alle stranden te achterhalen of honden op het strand toegelaten worden.
Van de belangrijkste honden stranden in Nederland hebben we deze informatie wel kunnen achterhalen.
​Wilt u volledig geïnformeerd worden of de meest actuele informatie? Informeer bij de gemeente of de VVV waar u op vakantie gaat naar de relevante regels ten aanzien van honden op het strand.
Wij wensen u een fijne vakantie met uw honden op het strand!

Vakantiehuis aan zee boeken waar honden welkom zijn

Als u via vakantie-met-huisdieren.nl een vakantiehuis aan zee wilt boeken waar honden worden toegelaten en ook andere huisdieren welkom zijn, selecteer dan op “het aantal honden” en “aan zee”en u krijgt een overzicht van de appartementen, huisjes, chalets, villa's en groepsaccommodaties aan zee, aan de kust, aan het strand en in de duinen waar honden toegestaan zijn.
U kunt bij ons een hondvriendelijke accommodatie huren, die geschikt is voor 2, 3, 4 of 5 personen en ook bijvoorbeeld voor 6 tot 8 personen, 10 tot 14 personen, 15 tot 20 personen, 22 tot 25 personen, 28 tot 32 personen, 34 tot 38 personen, heel grote vakantiehuizen voor 40 tot 45 personen en gezellige groepsaccommodaties voor 50 tot 70 personen.

Deze accommodaties zijn in bekende en minder bekende vakantielanden gelegen, zoals Nederland, België/Ardennen, Duitsland, Frankrijk, Italië, Spanje, Portugal, Oostenrijk, Zwitserland, Kroatië, Zweden, Denemarken, Noorwegen, Hongarije, Slovenië, Tsjechië, Griekenland, Verenigd Koninkrijk en op Curaçao.
Voor aangepaste vakantiehuizen voor mindervaliden en rolstoelgebruikers is er ook een groot aanbod beschikbaar.
Bij de luxe vakantiehuizen, villa's en huisjes zijn vaak een privézwembad en andere wellness faciliteiten aanwezig.
Een groot deel van onze huisjes, chalets, appartementen, vakantiebungalows, villa's en groepsaccommodaties is van particuliere huiseigenaren, maar wij bieden ook veel accommodaties aan die op mooie en gezellige vakantieparken in bijna alle vakantielanden van ons aanbod liggen.
Het gehele jaar zijn er kortingen en lastminute aanbiedingen mogelijk, zodat uw vakantie met hond een stuk goedkoper uit kan vallen dan u in eerste instantie misschien verwacht had.
Als u deze informatie combineert met de informatie die over het honden strand bekend is, kun u eenvoudiger een keuze maken wat betreft uw vakantie accommodatie.

Honden Stranden Noord-Holland

Bergen aan Zee

Bergen aan Zee is een echt kunstenaarsdorp. Het is ook een schoon strand. Bergen heeft een zeer mooi zandstrand. Er zijn ook prima accommodaties.

Egmond aan Zee

Egmond aan Zee is een mooie badplaats in de gemeente Bergen.
Er zijn uitgestrekte bossen- en heidegebieden. Egmond aan Zee heeft mooie stranden.

Schoorl aan Zee

Schoorl is een van de mooiste badplaatsen van Nederland.
Het ligt in Noord Holland in de gemeente Bergen. Schoorl heeft de mooiste stranden en duinen. Het strand van Schoorl staat bekend als zeer rustig.

Informatie over honden op het strand van Bergen, Schoorl en Egmond aan zee vindt u op https://www.bergen-nh.nl/fileadmin/Bergen/documenten-per-onderwerp/strand/Strandregels.pdf

Bloemendaal aan Zee

Bloemendaal aan Zee heeft één van de hipste stranden van Nederland en is mede om die reden en grote strandpaviljoens bijzonder in trek bij jongeren. 
Het strand heeft een lengte van meer dan 4.000 meter.

De informatie over honden op het strand van Bloemendaal vindt u op https://www.bloemendaal.nl/bloemendaal-aan-zee/honden-op-het-strand

Callantsoog

Callantsoog is een zeer fraaie maar relatief onbekende badplaats. Callantsoog is recentelijk bij de gemeente Zijpe gevoegd. Callantsoog heeft de toerist veel te bieden, schone stranden, gezellige winkels en strandtenten en veel live muziek in de zomer. Callantsoog heeft een zeer mooi strand en prachtige duinen.

Of en wanneer honden op het strand van Callantsoog zijn toegestaan leest u op https://www.callantsoog-info.nl/strand/strand-callantsoog.php

Camperduin

Camperduin ligt aan het strand en is een aantrekkelijke badplaats.
Het ligt in de omgeving van Alkmaar en Bergen. Camperduin is een plaats voor rustzoekers en natuurliefhebbers.

Informatie over honden op het strand van Camperduin en omgeving vindt u op https://www.bergen-nh.nl/fileadmin/Bergen/documenten-per-onderwerp/strand/Strandregels.pdf

​Castricum aan Zee

Castricum ligt aan de rand van het bosrijke Noord-Hollandse duinreservaat en vlak bij een rustig Noordzeestrand.
De duinen zijn er ruim 10.000 jaar oud. Er zijn veel winkels en restaurants in Castricum.
De badplaats kent 2 stranden, het Drukke strand en het Stille strand.

De informatie over honden op het strand van Castricum vindt u op https://www.castricum.nl/aanvragen-en-regelen/hondenlosloopgebieden

Den Helder

Van Den Helder tot Petten loopt een kilometers lang en fraai strand.
Er is een naaktstrand bij paal 9. Er zijn gezellige strandpaviljoens.

De informatie over honden op het strand van Den Helder en Petten vindt u op https://www.denhelder.nl/Onderwerpen/Wonen_en_omgeving/Honden

Zandvoort aan Zee

Zandvoort ligt midden tussen 2 duingebieden, te weten de Amsterdamse Duinen en het Nationaal Park Zuid-Kennemerland. Het zijn heerlijke wandelgebieden.
Zandvoort heeft een uitgestrekt strand van maar liefst 9 kilometer lang en bijna 100 meter breed.

Alle informatie over honden op het strand van Zandvoort vindt u op https://zandvoort.nl/regels-voor-hondenbezitters

Honden Stranden Zuid-Holland

Badplaatsen in Zuid Holland waar honden toegestaan zijn. Zuid Holland kent enkele grote badplaatsen waar honden in bepaalde periodes en op bepaalde stranden toegestaan zijn. Wij geven u informatie over enkele honden stranden in Zuid Holland.

Honden stranden gemeente Den Haag en omgeving.

Kijk voor alle honden stranden in Den Haag en omgeving op de website www.strand-denhaag.nl/overzicht/honden

Hoek van Holland

Hoek van Holland is een bekende badplaats in Zuid Holland. Er is een mooie boulevard en het strand bestaat uit 3 gedeeltes.

Katwijk aan Zee

Ook Katwijk aan Zee is een aantrekkelijke badplaats met een mooi strand.

Kijkduin

Ook Kijkduin is een druk bezochte badplaats met veel voorzieningen.

Monster

Monster ligt in Zuid Holland in het Westland. Er zijn diverse recreatiegebieden. Monster heeft een 5 kilometer lang strand. Er is ook een naaktstrand. De stranden van Monster staan erom bekend dat ze schoon zijn.

Noordwijk aan Zee

Noordwijk aan Zee is samen met Scheveningen het meest bekend als moderne badplaats. De moderne boulevard van Noordwijk met zijn vele winkels en hotels trekt veel toeristen. Noordwijk heeft een mooi zandstrand van maar liefst 13 kilometer lang.

Oostvoorne

Oostvoorne is een badplaats in Zuid-Holland. Er is veel rust en ruimte te vinden.

Rockanje

Rockanje ligt op de zuidelijke eilanden van Zuid-Holland. Rockanje heeft een strand van 6 kilometer en een prachtig duingebied.

Scheveningen

Scheveningen is de meest bekende badplaats van Nederland. Maar hoe zit het nu met de honden op de stranden van Scheveningen? U leest het op https://www.strand-denhaag.nl/overzicht/honden

Wassenaar

Een prachtig gebied nabij Wassenaar is de Wassenaarse Slag. Hier vind je brede stranden, prachtige duinen en veel wandelgebieden.

Honden stranden Zeeland

Zeeland heeft mooie, brede en schone stranden. Er is veel ruimte en de natuur is er wonderschoon. Hieronder geven wij u een overzicht van de belangrijkste badplaatsen en honden stranden in Zeeland. In bijna alle bekende plaatsen in Zeeland hebben wij huisjes te huur waar een of meer honden zijn toegestaan.
Fijne vakantie met uw hond in Zeeland!

Veere

Alle informatie voor hondenbezitters om met honden het strand van Veere te bezoeken, vindt u op de website https://www.veere.nl/strandseizoen-2024

Cadzand

Cadzand is een klein dorp in het zuiden van Zeeland. Het is een schilderachtig dorp. Cadzand heeft prachtige duinen en een mooi strand.

Honden toegestaan op het strand van Cadzand?

U vindt alle informatie op https://www.cadzand-bad.eu/nl/portfolio_page/honden-op-de-stranden

Burgh-Haamstede

Burg-Haamstede is gelegen in Zeeland op Schouwen-Duiveland. Het dorp is omgeven door bossen en een zeer aantrekkelijke vakantiebestemming. Er zijn luxe stranden en een natuurstrand. Er is zelfs een familiestrand en een naaktstrand. De stranden zijn schoon. Men heeft de blauwe vlag ontvangen.

Renesse

Renesse is een van de bekendste badplaatsen van Zeeland en ligt op Schouwen-Duiveland. Renesse heeft brede stranden en fraaie natuurgebieden. Het strand van Renesse is maar liefst 17 kilometer lang. Er zijn in Renesse veel aparte stranden zoals een natuurstrand, een familiestrand en een activiteitenstrand.

Informatie over honden op de stranden bij Burgh-Haamstede en Renesse:

https://www.schouwen-duiveland.nl/over-schouwen-duiveland/genieten-met-uw-hond

Breskens

Breskens ligt in Zeeland en wel in Zeeuws-Vlaanderen. Het is van oorsprong een vissersdorp. Breskens heeft een enorme jachthaven met maar liefst 1500 ligplaatsen. In de omgeving van Breskens liggen prachtige natuurgebieden en er zijn veel vogelgebieden.

Honden strand Breskens

Veel informatie vindt u op https://www.zeeland.com/nl-nl/visit/wat-te-doen/stranden/met-de-hond-naar-het-strand

Domburg

Domburg ligt in Zeeland en wel aan de Westkust van Walcheren. Domburg is een aantrekkelijke badplaats en in de zomer is het er zeer druk en gezellig. Domburg heeft een zeer breed zandstrand met veel strandpaviljoens en strandcabines.

Informatie over honden op het strand in Domburg vindt u op https://domburg.com/nl/strand.php.