Zorgeloos en veilig online reserveren
 Persoonlijke klantenservice
 Groot aanbod in binnen- en buitenland

Huren met zekerheid

Indien u een vakantiewoning via vakantie met huisdieren.nl huurt, wilt u natuurlijk wel zeker zijn dat u deze vakantiewoning huurt bij een betrouwbare organisatie.
Indien u via deze website een vakantiewoning met hond huurt, dan huurt u deze vakantiewoning rechtstreeks bij een betrouwbare huizenaanbieder waarmee wij al jaren samenwerken.

U kunt bij elke omschrijving van de vakantiewoning met hond zien bij welke organisatie de aanbieder is aangesloten.
Dit kan zijn de ANVR, SGR, Calamiteitenfonds of Thuiswinkel.org.
 

ANVR

Indien u een vakantiewoning huurt via vakantie met huisdieren.nl en de betreffende aanbieder is aangesloten bij de ANVR dan huurt u uw vakantiewoning met de volgende zekerheden:

Reisorganisaties die bij de ANVR zijn aangesloten, bieden u als consument zekerheid, garantie en kwaliteit met onder andere de ANVR reis- en boekingsvoorwaarden en Stichting Garantiefonds Reisgelden.
Op de website www.anvr.nl/default.aspx vindt u alle informatie over de ANVR, de zekerheden en de bij de ANVR aangesloten aanbieders.
 

SGR

De Stichting Garantiefonds Reisgelden ( SGR) kent een garantieregeling indien u een vakantiewoning gehuurd heeft en de aanbieder waar u de vakantiewoning gehuurd heeft in financiële problemen zou komen of zelfs failliet zou gaan. De SGR vergoedt u dan de vooruitbetaalde huursom.
Ook andere betaalde zaken die direct met de gehuurde vakantiewoning van doen hebben, worden mogelijk vergoed.
Op de website www.sgr.nl kunt u alles lezen over de Stichting Garantiefonds Reisgelden, de garantieregeling en andere relevante informatie.
Indien u via deze website een vakantiewoning huurt, hebt u te doen met een aaanbieder die is aangesloten bij het SGR.
Het gaat hier om Belvilla, Interhome en Bungalow.Net.
Huurt u via deze website vakantie met huisdieren een vakantiewoning bij een aanbieder die bij de SGR is aangesloten, dan geldt vanzelfsprekend de garantieregeling van de SGR.
​U huurt uw vakantiewoning met hond dan met maximale zekerheid.

Thuiswinkel.org

Een aantal reisorganisaties waar wij vakantiewoningen voor verhuren is aangesloten bij www.thuiswinkel.org

Indien u een vakantiewoning huurt via een organisatie die is aangesloten bij thuiswinkel.org dan weet u zeker dat er sprake is van goede algemene voorwaarden, veilig betalen, veiligheid en privacy en onafhankelijke klachtenbemiddeling. 

Samenvattend

De organisaties met aanbod op deze website vakantie met huisdieren.nl zijn aangesloten bij één of meerdere belangenorganisaties voor consumenten.
​U huurt uw vakantiewoning via deze website niet alleen snel en voordelig maar ook veilig en vertrouwd.