Zorgeloos en veilig online reserveren
 Persoonlijke klantenservice
 Groot aanbod in binnen- en buitenland

accommodatie

Gezellig appartment in wandel- en fietsrijk Geetbets 02-0543-BE1

4 Personen
2 Slaapkamer(s)
1 Badkamer(s)
2 huisdier(en)
vanaf €145 / weekend
Helaas! Deze accommodatie is niet meer beschikbaar op de door u opgegeven data. Pas uw reisdata aan of zoek een andere accommodatie

Beschrijving

Dit vierpersoons appartement is gelegen in Geetsbets in Vlaanderen. Geetsbets is gekenmerkt voor de vele wandel- en fietsroutes die het te bieden, zowel in de bloesemperiode alsook daarbuiten. Daarnaast is er divers cultureel erfgoed te vinden en zijn diverse steden ook gemakkelijk te bezoeken vanuit Geetbets. Tienen, Sint Truiden en Hasselt zijn een aantal steden die zich in de buurt bevinden.

Voor de wandelaars zijn er diverse mogelijkheden qua afstanden en bezienswaardigheden in en om Geetbets. Voor de fietsliefhebber is dit niet anders, een zeer ruim aanbod aan fietsroutes door de omgeving.

Het appartement is voorzien van twee ruime slaapkamers met een tweepersoonsbed, een ruime badkamer. Een ruim opgezette leefkeuken zorgt voor een gezellige sfeer. Ook kunt u gebruik maken van het terras om te genieten van uw ontbijt, lunch of diner.

Parterre
keuken
oven
woon/eetkamer
TV
toilet
Op de 1e etage
slaapkamer
2-pers. bed
slaapkamer
2-pers. bed
badkamer
douche
Algemeen
tuindeuren
terras
tuinmeubilair
vijver
Eindschoonmaak
€ 100
Huisdieren
max. 2; € 15/dier/verblijf
Bedlinnen
€ 20,- (€ 10 p.p./verblijf)
Badlinnen
zelf meenemen
Wifi
gratis
Servicekosten
€ 35/verblijf
Delanghe
Verblijf van 17 april 2021 tot 24 april 2021
18 april 2021

Prachtige ligging tussen de bloesems, comfortabel huis, leuk terras in de zon. Rustgevend

Mr Marc Van hamme
Verblijf van 7 september 2020 tot 11 september 2020
27 september 2020

Het is een pand met heel wat potentieel maar voor ons ontbrak er gezelligheid in de zin van sfeerverlichting in de living voor ‘s avonds. Er waren zelfs geen nachtlampjes aanwezig op de nachtkastjes. Vliegenramen zouden ook geen overbodige luxe zijn in de slaapkamers. En wat vooral ontbrak was de kookuitrusting. Het is tenslotte een vakantiewoning dus moet m’n er ook kunnen koken indien gewenst. Een echt grondige poetsbeurt, met oog voor verloren hoekjes, zou ook welkom zijn. Wel leuk dat men er met een hond terecht kan en ‘t zou fijn zijn indien m’n een stofzuiger voor handen heeft om de benedenvloer eens te stofzuigen tussendoor. Spijtig van de negatieve puntjes hierboven want het zou een TOP-huis kunnen zijn!

Christine Van de Velde
Verblijf van 11 september 2020 tot 13 september 2020
14 september 2020

In mineur, de eigenaar was blijkbaar niet op de hoogte van onze boeking. Gelukkig was het huisje niet bezet. Moest wel nog gepoetst worden. De accommodatie was spaarzaam ingericht qua huisraad : weinig borden, bestek, keukengerei in het algemeen. Bovendien stond op de beschrijving dat er een toilet was boven, maar dit bleek niet het geval te zijn. Het terras was dan wel week ok.