Het grootste aanbod hondvriendelijke vakantiehuizen van Europa
Voor een perfecte en betaalbare vakantie met uw hond.
Tot 5 honden welkom!
Zoek op plaatsnaam of huiscode

Uw persoonlijke
reisadviseur:

Jolien Huijgen

Contact

Hondvriendelijke campingsHonden Foto

Deze website wordt duurzaam gehost

goedkoop vakantiehuis met hond in Tsjechië huren

Hondvriendelijke vakantiehuizen in Tsjechië.

Bent u op zoek naar een mooi en goedkoop vakantiehuis met hond in Tsjechië?

Bijvoorbeeld een 4-persoons, 6-persoons of 8-persoons vakantiehuis met hond in Tsjechië?

Op deze website vindt u een uniek aanbod van bijna 300 hondvriendelijke vakantiehuizen, villa's en bungalows in het mooie Tsjechië. Hieronder volgt een overzicht met een groot aantal goedkope vakantiehuizen met hond. Boek bijvoorbeeld een goedkoop en mooi vakantiehuis met hond in Midden Bohemen, Oost Bohemen, Zuid Bohemen, Noord Bohemen, het Reuzengebergte of Zuid Moravië. Tsjechië zal u als vakantieland voor een vakantie met honden zeker bevallen. 

De website voor het boeken van een vakantiehuis met hond in Tsjechië. ( Slowakije ).

Waarom een vakantiehuis met hond in Tsjechië huren?

Tsjechië is een land met een nog ongerepte natuur. In de vele natuurgebieden in Tsjechië leven nog wilde dieren en u kunt in Tsjechië nog uren wandelen zonder dat u een mens tegenkomt. Tsjechië is een ideaal vakantieland voor een vakantie met hond. In de vele bossen kunt u heerlijk met uw hond wandelen en u vindt er volop ruimte.

Het leven in Tsjechië is in de minder toeristische gebieden zeer goedkoop. Dat geldt ook voor het huren van een hondvriendelijk vakantiehuis in Tsjechië. U kunt in Tsjechië voor weinig geld een mooi vakantiehuis met hond huren. Huur bijvoorbeeld een hondvriendelijk en goedkoop 4-persoons, 6-persoons of 8-persoons vakantiehuis in Tsjechië in het Reuzengebergte of Midden of Zuid-Bohemen en ontdek dat het huren van een vrijstaand vakantiehuis met grote tuin in deze bosrijke gebieden goedkoop is. U krijgt hier echt waar voor uw vakantiegeld. 

In veel vakantiehuizen in Tsjechië zijn 1, 2 of 3 honden toegestaan.

Huur een vrijstaand vakantiehuis met grote tuin in Tsjechië.

In Tsjechië is het niet ongebruikelijk dat een vakantiehuis waar honden welkom zijn een tuin heeft van 10.000m2 of meer. En omdat bijna alle vakantiehuizen in Tsjechië geheel vrijstaand zijn en geen directe buren hebben, zijn het ideale vakantiehuizen voor een vakantie voor 1 of meerdere honden. Veel vakantiehuizen in Tsjechië liggen aan de rand van de bossen en u kunt er genieten van rust, ruimte en de prachtige natuur. En uw hond kan in de grote tuin lekker los lopen.

Vakantiehuizen in Tsjechië met omheinde tuin, aanraders.

Bent u op zoek naar een vakantiehuis in Tsjechië met een goed omheinde tuin of terrein? Op de website vakantie-met-huisdieren.nl vindt u meer dan 30 vakantiehuizen met omheinde tuin of omheind terrein in Tsjechië. U vindt deze door eerst te zoeken op vakantiehuizen in Tsjechië (via stap 1) en daarna het zoekresultaatv te verfijnen via "omheinde tuin of omheind terrein" (via stap 2 home pagina website).

De hieronder vermelde vakantiehuizen met hond in Tsjechië hebben een goed omheinde tuin. Volgens de informatie op de website kunnen uw honden niet uit deze omheinde tuinen ontsnappen.

Aanrader: 6 tot 8-persoons vakantiehuis in Tjsechië met goed omheinde tuin, Reuzengebergte.

Dit grote vakantiehuis in Tsjechië heeft een goed omheinde tuin van ruim 1.000m2. Dit authentieke vakantiehuis is hondvriendelijk en kindvriendelijk ingericht en een aanrader voor een vakantie in Tsjechië met kinderen en honden. Voor de kinderen is er o.a. een zandbak, kinderbed en kinderstoel. Er zijn ook diverse speeltoestellen. Op 1 kilometer afstand van het huis ligt een bos en een meer. Ook ligt er in de omgeving een aantal fraaie kastelen. Indien u het gastenboek leest dan begrijpt u waarom wij dit 6 tot 8-persoons vakantiehuis in Tsjechië voor een vakantie met kinderen of honden aanraden. Alle mensen die eerder dit vakantiehuis bezocht hebben zijn lovend. Er zijn in dit vrijstaande vakantiehuis 2 honden of andere huisdieren toegestaan. Indien u echter 3 goed opgevoede honden hebt, kunnen we bij aan de huiseigenaar vragen of er bij wijze van uitzondering 3 honden in deze hondvriendelijke, 8-persoons vakantiewoning in Tsjechië zijn toegestaan.

www.vakantie-met-huisdieren.nl/nl/vakantiehuis/tsjechie/noord-bohemen-reuzengebergte/kn283;382;ice/VMH-1254440/vakantie/12544401402017

 

Aanrader: 5-persoons vakantiehuis met sauna, Tsjechië, West-Bohemen. Omheinde tuin.

Indien u een rustig gelegen 4 á 5-persoons vakantiehuis met hond in Tsjechië zoekt met omheinde tuin, wifi en sauna (tegen betaling) dan is dit huis voor u een echte aanrader. Dit eenvoudige maar prachtig gelegen vakantiehuis in West-Bohemen is een geweldige plek voor natuurliefhebbers en rustzoekers. Uw hond zal het in de omheinde tuin en bosrijke omgeving prima naar de zin hebben. Officieel is er in dit leuke vakantiehuis in Tsjechië één hond toegestaan maar als uw honden goed opgevoed zijn, kunnen we aan de huiseigenaar vragen of er bij wijze van uitzondering 2 honden toegestaan zijn. De houtkachel in het huis zorgt voor een behaaglijke warmte en een gezellige sfeer. Dit prachtige 5-persoons vakantiehuis in de Bohemen is ook een prima uitvalbasis voor een wintersportvakantie of skivakantie. De ski pistes zijn vanuit dit gezellige vakantiehuis goed bereikbaar. Lees vooral het gastenboek!

www.vakantie-met-huisdieren.nl/nl/vakantiehuis/tsjechie/west-bohemen/nejdek/VMH-1254421/vakantie/12544211402017

 

Groot vakantiehuis in Tsjechië huren?

Ook indien u een groot vakantiehuis in Tsjechië wilt huren zijn er volop mogelijkheden. Hieronder staat een aanrader voor een vakantie in Tsjechië met 10 of 12 personen. Dit grote, 12-persoons vakantiehuis in Tsjechië met privé zwembad is ook geschikt voor een wintersportvakantie of skivakantie.

Dit prachtige 12-persoons vakantiehuis met klein prive zwembad ligt op slechts 400 meter van een skipiste in een prachtig natuurgebied. Dit grote vakantiehuis beschikt over 3 slaapkamers en 3 badkamers en er is 1 hond of ander huisdier toegestaan.  De natuur is hier ongerept u kun hier heerlijk wandelen. Dit grote vakantiehuis in Tsjechië is zeer geschikt voor een vakantie met kinderen. Er is veel speelruimte voor kinderen en in het zwembad zullen ze zich prima kunnen vermaken. Dit grote 12-persoons vakantiehuis met hond in Tsjechië  is zeker goedkoop te noemen. U huurt dit grote vakantiehuis voor 12 personen al vanaf 700 euro per week.

Goedkoop vakantiehuis met hond in Tsjechië huren?

Goedkoop vakantiehuis met hond?

Indien u een goedkoop vakantiehuis voor een vakantie met honden in Tsjechië wilt boeken, kunt u het beste een vakantiehuis huren dat niet in de omgeving van de bekende wintersportgebieden van Tsjechië ligt. U zoekt en boekt een goedkoop vakantiehuis in Tjechië door de getoonde vakantiehuizen te selecteren door bovenaan bij stap 1 het pijltje bij 'Sorteer zoekresultaat' op "prijzen van laag naar hoog" te zetten.  De goedkoopste vakantiehuizen in Tsjechië worden dan als eerste getoond.

Groepsaccommodatie?

Bent u op zoek naar een goepsaccommodatie in Tsjechië waar uw hond toegestaan is?  In Tsjechië zijn veel grote vakantiehuizen en groepsaccommodaties te huur.

U kunt via deze website een 10-persoons, 20-persoons of 30-persoons groepsaccommodatie in Tsjechië huren, ook een groepsaccommodatie in Tsjechië voor een grote groep.  Het is ook mogelijk een groot vakantiehuis in Tsjechië te huren waar uw hond is toegestaan, bijvoorbeeld een 10-persoons of 20-persoons vakantiehuis met hond in Tsjechië.

Voorbeeld van een goedkope, hondvriendelijke vakantiewoning in Tsjechië met omheinde tuin.

U huurt deze 4-persoons tot 6-persoons vakantiewoning met honden faciliteiten in Tsjechië al voor 400 euro per week. Deze vakantiewoning heeft een goed omheinde tuin en er zijn 1 of 2 honden of andere huisdieren toegestaan. Deze mooie, hondvriendelijke vakantiewoning is zeer de moeite waard. De ligging is werkelijk uniek. Deze vakantiewoning ligt aan de rand van het Nationaal Park "Sumava". Dit nationale park is de Tjechische naam voor het Boheemse Woud. Het Boheemse Woud is maar liefst 69.000 hectare groot. In dit woud leven vele dieren. U vindt er rust en ruimte. Het is wellicht het mooiste natuurgebied van Tsjechië.

U kunt deze 6-persoons vakantiewoning in Tsjechië boeken, indien u op zoek bent naar een goedkope, hondvriendelijke vakantiewoning. Deze vakantiewoning is ook een prima accommodatie als u een goedkope wintersport vakantie in Tsjechië wilt boeken. Als er sneeuw ligt is het gebied rond de vakantiewoning zeer geschikt voor langlaufers en skiërs. Kortom een vakantiewoning in Tsjechië die geschikt is voor een vakantie met honden en wintersportvakantie!

www.vakantie-met-huisdieren.nl/nl/vakantiehuis/tsjechie/west-bohemen/str225;382;ov/VMH-1262254/vakantie/12622541403017