Het grootste aanbod hondvriendelijke vakantiehuizen van Europa
Voor een perfecte en betaalbare vakantie met uw hond.
Tot 5 honden welkom!
Zoek op plaatsnaam of huiscode

Uw persoonlijke
reisadviseur:

Jolien Huijgen

Contact

Hondvriendelijke campingsHonden Foto

Deze website wordt duurzaam gehost

Vakantie met paarden, paardenstalling, paardrijvakantie in Nederland

Vakantie met paarden.

Op vakantie met uw eigen paard? Paardrijvakantie in Nederland? Via de websites vakantie met huisdieren en vakantie met paarden, kunt u een vakantie met hond, kat of paard boeken. Op deze pagina meer informatie over de mogelijkheid een vakantie met (eigen) paard of paardrijvakantie te boeken. U huurt via de website vakantie-met-paarden.nl een vakantieboerderij of vakantiehuis met paardenstallen en weidegang in Nederland Op de website vakantie met paarden vindt u de mooiste paarden vakantiehuizen met paardenstal en weidegang van Nederland, voor een ruitervakantie of paardrjvakantie in Nederland. Op de website vakantie-met-huisdieren.nl vindt u vakantiehuizen met paardenstal of paardenstaling in Nederland, Frankrijk, Duitsland, België en heel Europa.

Vakantiehuis met paardenstal in Nederland, Frankrijk, Duitsland, België: www.vakantie-met-huisdieren.nl

Vakantie met eigen paard of paardrijvakantie in Nederland.

Op de website vakantie-met-paarden.nl vindt u een uniek aanbodvakantiehuizen met paarden boxen, weidegang en paddocks. Deze paarden vakantiehuizen en boerderijen met paardenstalling liggen allemaal in Nederland. Deze nieuwe website geeft uitgebreide informatie over vakantie met paarden, ruitervakanties en paardrijvakanties in Nederland. U vindt er paardvriendelijke accommodaties. In deze paarden vakantieaccommodaties zijn ook vaak huisdieren en met name honden toegestaan. Het is dus mogelijk om een vakantiehuis met paardenstalling te huren waar ook honden zijn toegestaan.  Er staan zelfs vakantiehuizen op deze site waar 4, 5 of 6 honden welkom zijn. Ook op een aantal vakantieparken kunt u een vakantiehuis of bungalow met paardenstalling huren.

Vakantie met paard en hond.

Een aantal van de vakantiehuizen met paardenstalling in Nederland hebben tevens een omheinde tuin. Omdat er in die paarden vakantiehuizen, ook honden zijn toegestaan, zijn deze vakantiehuizen ideaal voor en vakantie met paard en hond. U vindt deze paardvriendelijke en hondvriendelijke vakantiehuizen in onder andere Noord Brabant en Limburg. Zo kunt u een vakantie met eigen paarden, combineren met een vakantie met uw honden. Deze accommodaties zijn tevens geschikt voor een paardrijvakantie. Deze vakantiehuizen liggen in een bosrijke omgeving met goede ruiterpaden.

Vakantie met paard in Nederland, Frankrijk, Duitsland of België.

Op vakantie met huisdieren vindt u een aanbod van ongeveer 70 vakantieboerderijen en vakantiehuizen in Nederland, Frankrijk, Duitsland en België met een eigen paardenstal. Dat betekent dat u daar een vakantie met eigen paarden kunt vieren in Nederland en er bij  het vakantiehuis of boerderij in Nederland, Frankrijk, België of Duitsland  1, 2 of meer paardenstallen aanwezig zijn met eventuele weidegang. Het is per vakantiehuis of vakantieboerderij in Nederland of buitenland afhankelijk hoeveel paarden u naar uw vakantiebestemming mee kunt nemen, hoeveel paardenstallen er te huur zijn en of er een weidegang te huur is. In ieder geval is het zo dat de vakantiehuizen en vakantieboerderijen met paardenstal op onze website allemaal in buitengebieden liggen en er in de directe omgeving voldoende paardrij mogelijkheden zijn. Bij bijna iedere accommodatie in Nederland, Duitsland, Frankrijk of Belgie, die geschikt is voor een vakantie met paarden, staat vermeld wat de huurprijs van de boerderij of het vakantiehuis is en of er voor het huren van de paardenstal en eventuele verzorging van de paarden extra betaald moet worden. U kunt uit de informatie op de website verder opmaken of het vakantiehuis met paardenstalling ook geschikt is voor een paardrijvakantie of ruitervakantie.

Informatie over paarden vakantie voorzieningen is niet altijd optimaal.

Indien u een vakantie met eigen paard of paardrijvakantie wilt boeken, is het belangrijk dat de informatie over het vakantiehuis met paardenstalling, omgeving, vakantiehuis en overige paarden voorzieningen, duidelijke en volledig is.

Hoe vindt u een vakantiehuis of boerderij met paardenstallen op onze website?

Op de website vakantie-met-huisdieren kunt u een vakantie met hond, kat of paard boeken. Indien u een vakantie met eigen paard in bijvoorbeeld Nederland, Belgie, Frankrijk of Duitsland wilt boeken, kunt u kiezen uit meer dan 100 paardvriendelijke boerderijen en vakantiehuizen. U vindt een vakantiehuis of boerderij met paardenstalling of paardenstallen door eerst te zoeken op accommodaties in het land van uw keuze en vervolgens te zoeken op boerderijen of vakantiehuizen met paardenstalling. U kunt zoeken op huis met paardenstal bij stap 2 "verfijning op vakantie met paard".

Lees bij een vakantie met paarden vooral het gastenboek.

Indien u een vakantie met eigen paard of paarden wilt boeken en u zoekt binnen onze website vakantie- met-huisdieren naar geschikte paardvriendelijke accommodaties, lees dan vooral het gasten boek indien deze aanwezig is. In een gastenboek schrijven de bezoekers van een accommodatie hun ervaringen op en geven eventuele tips. Zeker indien die gasten met hun eigen paarden hebben verbleven in de boerderij of het vakantiehuis, kan de informatie over hun vakantie met paard ofpaarden zeer nuttig en waardevol zijn. Lees daarom bij een beoogde vakantie met paard of paarden in Nederland of buiten Nederland, altijd het gastenboek.