Het grootste aanbod hondvriendelijke vakantiehuizen van Europa
Voor een perfecte en betaalbare vakantie met uw hond.
Tot 5 honden welkom!
Zoek op plaatsnaam of huiscode

Uw persoonlijke
reisadviseur:

Jolien Huijgen

Contact

Hondvriendelijke campingsHonden Foto

Deze website wordt duurzaam gehost

Honden vakantie

Hondenvakantie, op vakantie met 4, 5 of 6 honden.

Mensen die in het bezit zijn van 4, 5 of 6 honden, weten het. Het is niet eenvoudig om een hondenvakantie met 4, 5 of 6 honden te boeken en een geschikt vakantiehuis, bungalows, vakantiepark te vinden waar 4, 5 of 6 honden welkom zijn. Toch zijn er diverse mogelijkheden om een honden vakantie net 4, 5, 6 of zelfs meer honden te boeken. Hieronder leest u enkele tips en mogelijkheden voor het boeken van een gezellige honden vakantie in bijvoorbeeld Tsjechië, Frankrijk, Nederland of de altijd fantastische Ardennen.

Ook op deze website www.vakantie-met-huisdieren.nl vindt u diverse leuke honden vakantiehuizen en chalets waar 4, 5 of 6 honden op vakantie welkom zijn.

Vakantie met 4, 5 of 6 honden in Tsjechië.

Vakantiehuis Tsjechië 4 honden welkom.

Tsjechië is een echt hondenvakantieland. De uitgestrekte bossen, diverse afwisselende wandelmogelijkheden en vele grote vakantiehuizen en boerderijen met enorme tuinen, zijn een eldorado voor honden en hun baasjes. Op de website vakantie met huisdieren staan meer dan 400 vakantiehuizen en boerderijen  in Tsjechië waar 1,2, 3 of 4 honden welkom zijn. Op een afstand van slechts 15 kilometer van Duitsland vindt u een vakantiehuis waar 4 of zelfs 5 honden welkom zijn. Dit grote vakantiehuis in Tsjechie is geschikt voor maximaal 10 à 12 personen en officieel zijn er 4 honden welkom. Indien u echter een vakantiehuis in Tsjechië zoekt waar 5 of 6 honden welkom zijn en uw honden zijn goed opgevoed, dan kunnen we bij de huiseigenaar van dit prachtige 10-persoons hondvriendelijke vakantiehuis in Tsjechië vragen of u deze vakantiewoning in Tsjechië bij wijze van uitzondering met 5 of 6 honden mag boeken. Dit mooie en kindvriendelijke vakantiehuis in Tsjechië is rookvrij en ligt in het Ertsgebergte. U boekt dit honden vakantiehuis via de link hieronder:

www.vakantie-met-huisdieren.nl/nl/vakantiehuis/tsjechië/overige/h225;j-u-jinddrichovic/VMH-168786/vakantie/1687861405037

Vakantiehuis in Tsjechië met goed omheinde tuin, 4, 5, 6 of meer honden welkom.

Dit luxe en hondvriendelijke vakantiehuis in Tsjechië ligt in West Bohemen, een aantrekkelijk en bosrijk gebied in Tsjechië. De Nederlandse eigenaren hebben dit mooi en rustig gelegen vakantiehuis sfeervol ingericht en de grote omheinde tuin is een super plek voor een vakantie met 4, 5, 6 of meer honden. Officieel zijn er in dit 10-persoons vakantiehuis in Tsjechië 2 honden welkom maar indien uw honden goed opgevoed zijn, behoort een vakantie met 4, 5  of 6 honden gewoon tot de mogelijkheden. Wel betaalt u voor alle honden 5 euro per verblijf. Indien u dit 8 tot 10-persoons vakantiehuis in Tsjechië dus met 5 of 6 honden huurt, bent u voor het verblijf van de honden in dit huis 25 euro of 30 euro kwijt, wat een laag bedrag is voor een hondenvakantie met 5 of 6 honden. De grote tuin die bij dit hondvriendelijk vakantiehuis in West Bohemen hoort is niet alleen goed omheind, uw honden kunnen er niet uit ontsnappen, omdat de omheining 180 cm hoog is. Perfect voor een hondenvakantie in Tsjechië met kleine of grote honden.

De Belgische Ardennen zijn bij uitstek de plek voor een vakantie met honden. In deze Belgische en Luxemburgse Ardennen verhuren wij vakantiehuizen en chalets waar 3, 4, 5 of 6 honden zijn toegestaan. Indien u voor een hondenvakantie in de Ardennen kiest, kiest u voor vrijheid, een prachtige natuur en veel ruimte om met uw honden tijdens uw vakantie te kunnen wandelen. U boekt uw hondvriendelijke vakantiehuis of chalet in de Ardennen online.

Op verzoek worden er mogelijk 6 honden in dit chalet in de Ardennen toegelaten. Vanuit dit 6-persoons chalet heb je een prachtig uitzicht en de omgeving leent zich zeer goed voor het maken van wandelingen met uw honden. Indien u met 3, 4, 5 of zelfs 6 honden of andere huisdieren een vakantie in de prachtige Ardennen en niet te veel geld voor uw vakantiehuisje wilt betalen, is dit een goede optie. U huurt deze vrijstaande en hondvriendelijke 6-persoons chalet in de Ardennen al vanaf 400 euro per week en krijgt echt waar voor uw geld. Voor een vakantie met 2, 3, 4, of 5 honden in de Ardennen en met name voor mensen die van de natuur, wandelen en een rustige en natuurlijke omgeving houden.

3, 4 of 5 honden welkom zijn.

Wij verhuren in Drenthe meer dan 10 vakantiehuizen waar 2, 3 of 4 honden welkom zijn. Of u nu een luxe vakantiewoning in Drenthe voor een hondenvakantie zoekt of een goedkoop vakantiehuisje, het aanbod is groot en zeer gevarieerd. Onze ervaring is dat indien u een vakantiehuis in Drenthe wilt huren voor een hondenvakantie met 5 of 6 honden, wij bij de huiseigenaar van het hondvriendelijke vakantiehuis in Drenthe vaak toestemming voor u kunnen aanvragen om met meer honden dan officeel toegestaan, dit vakantiehuis of boerderij te huren. Heeft u op onze website een vakantiehuis of boerderij in Drenthe gezien waar officeel 3 of 4 honden welkom zijn en wilt u met 1 of 2 extra honden dit vakantiehuis of boerderij in Drenthe huren, neemt u dan contact met ons op. Wij vragen de huiseigenaar dan of er extra honden tijdens uw vakantie in Drenthe zijn toegestaan. Dit geldt natuurlijk ook indien u een ander vakantiehuis in Nederland, Belgie, Frankrijk, Duitsland of andere vakantieland hebt gezien en daar een vakantie met 1,2,3, 4,5 of 6 honden wilt boeken. Fijne hondenvakantie toegewenst in Drenthe of elders in Nederland, Frankrijk, de Ardennen, Duitsland, Italië of elders in Europa!