Het grootste aanbod hondvriendelijke vakantiehuizen van Europa
Voor een perfecte en betaalbare vakantie met uw hond.
Tot 5 honden welkom!
Zoek op plaatsnaam of huiscode

Uw persoonlijke
reisadviseur:

Jolien Huijgen

Contact

Hondvriendelijke campingsHonden Foto

Deze website wordt duurzaam gehost

Vakantie met hond

Op vakantie gaan met de hond.

Vakantie Duitsland met hond en op zoek naar een leuk vakantiehuisje? Indien u een vakantie in Duitsland wilt boeken met hond, hebben wij een groot aanbod vakantiehuisjes in Duitsland voor u waar honden welkom zijn.  Indien u met uw hond in een vakantiehuisje, boerderij of bungalow in Duitsland wilt verblijven, kunt u bij ons een vakantie in Duitsland met hond boeken.  U kunt een luxe vakantie in Duitsland met hond boeken maar ook een goedkoop en hondvriendelijk vakantiehuisje met hond in Duitsland huren. Voor een ontspannen vakantie in Duitsland met hond.

Een vakantie in Duitsland met hond is populair. Indien u een vakantie met honden in Duitsland wilt boeken en wilt overnachten in een leuk vakantiehuis, adviseren wij niet te lang te wachten met het huren van dat leuke vakantiehuis met hond in Duitsland.

U boekt uw vakantiehuisje met hond in Duitsland via onze website online.  Kies uit ruim 2.000 vakantiehuisjes met hond in Duitsland. Voor een unieke vakantie Duitsland met hond!

Honden vakantiehuisjes in Duitsland, voor een vakantie in Duitsland met hond.

Auto vakantie Duitsland met hond.

Een vakantie in Duitsland met hond kan perfect met de auto, zeker indien u een vakantiehuisje met hond in bijvoorbeeld Sauerland huurt.  De Duitse autowegen zijn goed en vanuit Nederland bent u zo op uw vakantie adres in Duitsland. Wel dient u bij een vakantie in Duitsland met hond en een auto vakantie rekening te houden met de regels die er voor vervoer van honden, met name naar Duitsland gelden.  Zo geldt er een aanbeveling dat uw hond tijdens het vervoer met de auto om de paar uur een plaspauze moet krijgen, moet uw hond op een aantal plaatsen in Duitsland aangelijnd zijn en zij bepaalde rassen honden ( vechthonden ) in Duitsland verboden.

Wel kunt u kiezen uit een aanbod van meer dan 2.000 vakantiehuisjes in Duitsland waar u met uw hond of honden een vakantie kunt vieren. Hierbij is het ook mogelijk een groot vakantiehuis in Duitsland te huren voor een vakantie met hond, bijvoorbeeld voor een familieweekend of vriendenweekend.

U kunt bijvoorbeeld een groeps vakantie in Duitsland met hond boeken en een groot vakantiehuis met hond voor 12, 14, 20 of 30 personen huren. Ook is het mogelijk een autovakantie naar Duitsland met hond te boeken in het kader van een wintersport vakantie.

Weekendje weg naar Duitsland met hond.

Wilt u een weekendje weg met uw hond en een korte vakantie in Duitsland boeken? 

Het is ook mogelijk om een korte vakantie in Duitsland met hond te boeken, bijvoorbeeld een weekend, lang weekend of midweek.  Indien u een weekendje weg wilt naar Duitsland met hond, kunt u online een vakantiehuisje in Duitsland huren.  Kijk binnen ons aanbod vakantiehuisjes met hond in Duitsland welke huisjes in de door u gewenste periode beschikbaar zijn en verfijn het aanbod middels uw specifieke wensen.  Zo kunt u bijvoorbeeld een vakantiehuisje met hond in Duitsland met zwembad of sauna huren of een vakantiehuisje met WIFI en een omheinde tuin.

Een korte vakantie naar Duitsland met hond hoeft niet duur te zijn.  U kunt al een vakantiehuisje voor 2, 4 of 6 personen met hond huren vanaf 250 euro voor een weekend of voor een week vanaf 300 euro.  In de meeste gevallen komen daar dan wel energiekosten en schoonmaakkosten nog bij.