Zorgeloos en veilig online reserveren
 Persoonlijke klantenservice
 Groot aanbod in binnen- en buitenland

Vakantiehuizen huisdieren

Vakantiehuizen waar uw huisdier welkom is.

Op zoek naar een vakantiehuis waar uw huisdier welkom is?
Op deze website vindt u meer dan 40.000 vakantiehuizen waar uw huisdier welkom is.
Deze vakantiehuizen zijn geschikt voor een vakantie met één of meerdere huisdieren in o.a. België (de Ardennen, aan zee), Frankrijk, Duitsland, Nederland en Italië.

Veel mensen boeken in januari, februari en maart hun vakantiehuis voor een vakantie met huisdieren. En dat is heel verstandig want hoe langer je wacht met het boeken van een vakantiehuis, des te kleiner de mogelijkheden worden. En het aanbod vakantiehuizen huisdieren is in verhouding met de vraag niet groot. Alleen in Nederland al zijn er 2.000.0000 honden en 1.800.000 baasjes en veel van die baasjes zoeken vakantiehuizen waar huisdieren welkom zijn.
 


​Tips voor een vakantie met huisdieren.

Waar moet u op letten als je in de warme zomermaanden met uw hond op vakantie gaat?
Zorg er in ieder geval voor dat het vakantiehuis dat je huurt geschikt is voor honden. Een afgesloten tuin geeft u meer rust en ontspanning en voldoende wandelmogelijkheden zijn natuurlijk ook een pré.
Als u met warm weer met uw hond gaat reizen, zorg dan dat deze in de schaduw blijft en voldoende vocht krijgt. Maak regelmatig stops en wandel even met uw hond, het zal uw hond goed doen.
Honden kunnen hun warmte alleen kwijt door te hijgen. Ze hebben geen zweetklieren behalve in hun voetzooltjes. Als uw hond toch oververhit raakt door de warmte dan kunt u deze nat maken met koel water. Maak vooral kop, oren, hals en poten nat. Gebruik vooral geen ijskoud water, dan trekken de bloedvaten samen en wordt het voor uw hond nog lastiger om lichaamswarmte af te geven. Als uw hond van zwemmen houdt dan is dat een uitstekende manier om af te koelen.
Als u op zoek gaat naar een vakantiehuis huisdieren, kijk dan ook of er in de nabije omgeving van de vakantieaccommodatie ook zwemmogelijkheden voor uw hond zijn.
Honden liggen bij warm weer graag op koele plekken, geef hen die gelegenheid. Een koele plek in huis of in de tuin is ideaal.Heerlijke vakantiehuizen en groepsaccommodaties​Bij vakantie-met-huisdieren.nl vindt u meer dan 20.000 vakantiehuizen huisdieren waar u een keuze uit kunt maken. U vindt er prachtige vakantiehuizen in de natuur en hebt u keuze uit vele landen.
Zo hebben we meer dan 1500 vakantiehuizen huisdieren in Nederland en 4.000 huizen in Duitsland.
Maar ook in landen als Denemarken, Frankrijk, Oostenrijk, Italië en België hebben we een enorm aanbod diervriendelijke vakantiehuizen.
En uw favoriete vakantiehuis met huisdier is door onze zeer gebruiksvriendelijke website in een paar klikken gevonden.
Vakantiehuis gevonden? U kunt uw diervriendelijk vakantiehuis online boeken en achteraf per Ideal of bankoverschrijving betalen.  
Zoek binnen ons aanbod 40.000 vakantiehuizen waar huisdieren welkom zijn!

Geniet van een waterrijke vakantie in Waterpark Belterwiede