Zorgeloos en veilig online reserveren
 Persoonlijke klantenservice
 Groot aanbod in binnen- en buitenland

Vakantie met paarden, paardenstalling, paardrijvakantie in Nederland

Vakantie met paarden, vakantiehuis met paardenstal

Vakantie met paarden.
 

Op vakantie met uw eigen paard? Paardrijvakantie in Nederland?
 

Via de website vakantie met huisdieren kunt u een vakantie met hond, kat of paard boeken.

Op deze pagina vindt u meer informatie over de mogelijkheid een vakantie met (eigen) paard of paardrijvakantie te boeken.
Maar ook wanneer u aan bijvoorbeeld een concours, wedstrijd of ander hippisch evenement met paarden deelneemt en in de buurt van de locatie wilt overnachten, vindt u op onze website diverse mogelijkheden om met uw paard of paarden te verblijven.

U huurt via deze website een vakantieboerderij of vakantiehuis met paardenstallen en weidegang in Nederland.

Hier vindt u echter ook meerdere vakantiehuizen met paardenstal, paardenstalling en weidegang in Frankrijk, Duitsland, België (de Ardennen) en nog enkele andere landen in Europa.

Vakantiehuis met paardenstal in Nederland, Frankrijk, Duitsland, België: www.vakantie-met-huisdieren.nl
 

Vakantie met paard in Nederland, Frankrijk, Duitsland of België.

Op de website vakantie met huisdieren vindt u een aanbod van ongeveer 70 vakantieboerderijen en vakantiehuizen in Nederland, Frankrijk, Duitsland en België met een eigen paardenstal en vaak ook met weidegang.

Dat betekent dat u daar een vakantie met eigen paarden kunt houden en dat er bij het vakantiehuis of de boerderij in Nederland, Frankrijk, België of Duitsland 1, 2 of meer paardenstallen aanwezig zijn met eventuele weidegang.

Het is per vakantiehuis of vakantieboerderij in Nederland of een ander land afhankelijk hoeveel paarden u naar uw vakantiebestemming mee kunt nemen, hoeveel paardenstallen er te huur zijn en of er een weidegang te huur is.

Mogelijk zijn er extra kosten aan het voer voor de paarden verbonden.
In ieder geval zijn de vakantiehuizen en vakantieboerderijen met paardenstal allemaal in buitengebieden gelegen en zijn er in de directe omgeving voldoende mogelijkheden waar u kunt paardrijden in de prachtige natuur of andere activiteiten met paarden te doen.

Bij iedere accommodatie in Nederland, Duitsland, Frankrijk of België die geschikt is voor een vakantie met paarden, staat vermeld wat de huurprijs van de boerderij of het vakantiehuis is en of er voor het huren van de paardenstal en eventuele verzorging van de paarden extra betaald moet worden.

U kunt uit de informatie en huisbeschrijving op de website verder opmaken of het vakantiehuis met paardenstalling ook geschikt is voor een paardrijvakantie of ruitervakantie.
 

Vakantie met paard en hond.

In de vakantiehuizen, groepsaccommodaties en vakantieboerderijen waar u uw paard of uw paarden mee naar toe kunt nemen, zijn vaak ook honden toegestaan.

Vaak is het toegestaan om in elk geval 1 hond mee te nemen, maar veel eigenaren laten ook 2, 3, 4, 5 of zelfs nog meer honden toe.

Het is dus mogelijk om een vakantiehuis, vakantieboerderij of groepsaccommodatie te huren, waar zowel paarden als honden zijn toegestaan.
 

Ook op een aantal vakantieparken kunt u een vakantiehuis of bungalow met paardenstalling huren.
 

Veel vakantiehuizen met paardenstalling in Nederland hebben tevens een omheinde tuin.

Als er in die paarden vakantiehuizen ook honden zijn toegestaan, zijn deze vakantiehuizen met omheinde tuin ideaal voor een vakantie met paard en hond.

U vindt deze paardvriendelijke en hondvriendelijke vakantiehuizen in o.a. in Noord Brabant, Drenthe en Limburg.

Zo kunt u een vakantie met eigen paarden, combineren met een vakantie met uw honden.

Deze accommodaties zijn tevens geschikt voor een paardrijvakantie. Alle vakantiehuizen met paardenstallen liggen in een bosrijke omgeving met goede ruiterpaden.

Wanneer u graag met uw paard of paarden over het strand rijdt, kunt u eventueel zoeken naar onze beschikbare vakantiehuizen, groepsaccommodaties en vakantievilla's die aan zee, aan een rivier of aan meer zijn gelegen.
 

Indien er mindervaliden mee op vakantie gaan of iemand met een lichamelijke beperking of handicap, zoekt u dan binnen ons aanbod met aangepaste vakantiewoningen en groepsaccommodaties die geschikt zijn voor mindervaliden en gehandicapten.
Bij elke vakantiewoning staat vermeld of er bepaalde aanpassingen of voorzieningen zoals beugels bij het toilet en in de douche, een douchestoeltje of douchezitje, een hoog-laagbed en een rolstoeltoegankelijke douche.
 

Soms beschikt een accommodatie met paardenstallen ook over diverse luxe faciliteiten die uw vakantie of weekendje weg met uw paard nog meer ontspannen maken.

U vindt de luxe locaties waar een privézwembad, een sauna, hottub, ligbad, jacuzzi of andere wellness faciliteiten op onze website.

De goedkope vakantiehuizen en locaties met paardenstal vindt u tussen onze lastminute aanbiedingen.
 

Informatie over paarden vakantie voorzieningen is niet altijd optimaal.

Indien u een vakantie met eigen paard of paardrijvakantie wilt boeken, is het belangrijk dat de informatie over het vakantiehuis met paardenstalling, de omgeving, de groepsaccommodatie en de overige paardenvoorzieningen duidelijk en volledig is.

Wanneer er bij een accommodatie bepaalde informatie ontbreekt, kunnen wij altijd voor u bij de betreffende huiseigenaar de ontbrekende informatie opvragen.
 

Hoe vindt u een vakantiehuis of boerderij met paardenstallen op onze website?

Op de website vakantie met huisdieren kunt u een vakantie met hond, kat of paard boeken.

Indien u een vakantie met eigen paard in bijvoorbeeld Nederland, België, Frankrijk of Duitsland wilt boeken, kunt u kiezen uit meer dan 100 paardvriendelijke boerderijen en vakantiehuizen.

U vindt een groepsaccommodatie, vakantiehuis of boerderij met paardenstalling of paardenstallen door eerst te zoeken naar de beschikbare accommodaties in het land van uw keuze.

Vervolgens selecteert u op vakantieboerderijen, groepsaccommodaties of vakantiehuizen met paardenstalling.