Zorgeloos en veilig online reserveren
 Persoonlijke klantenservice
 Groot aanbod in binnen- en buitenland

Vakantie Duitsland met hond

Vakantie met hond

Op vakantie gaan met de hond.

Wilt u met uw hond op vakantie naar Duitsland en bent u op zoek naar een leuk vakantiehuisje of groepsaccommodatie?
 

Indien u een vakantie in Duitsland wilt boeken en uw hond of honden wilt meenemen, hebben wij een groot aanbod huisdiervriendelijke vakantiehuisjes en accommodaties in Duitsland voor u waar honden zijn toegestaan.

Wanneer u met uw hond of honden in een vakantiehuisje, vakantieboerderij of bungalow in Duitsland wilt verblijven, kunt u bij ons een vakantie in Duitsland met hond boeken.

U kunt een luxe vakantie met privézwembad in Duitsland boeken, maar ook een goedkoop en hondvriendelijk vakantiehuisje met hond in Duitsland huren.

Voor een ontspannen vakantie in Duitsland met hond.
 

De goedkoopste huisdiervriendelijke vakantiehuizen en groepsaccommodaties vindt u tussen onze last minute aanbiedingen.

Een vakantie in Duitsland met hond is populair.

Vooral naar het Sauerland en de Eifel, gebieden die vanuit Nederland snel en gemakkelijk te bereiken zijn en daardoor heel geschikt zijn voor een korte vakantie met de hond, zoals een lang weekend of midweek in Duitsland.

Daarom beschikken wij vooral daar over veel vakantiehuisjes, groepsaccommodaties en grote vakantiehuizen waar honden en andere huisdieren zijn toegestaan.
 

Maar ook in de wat verder weg gelegen gebieden, die vooral geschikt zijn voor een langere vakantie van een week of 2 weken, vindt u veel huisdiervriendelijke locaties.

U kunt daarbij denken aan de Harz, het Odenwald en Beieren. 

De vakantiehuisjes en groepsaccommodaties zijn gelegen in de verrassend mooie natuur en daardoor heel geschikt om lange wandelingen met uw hond of honden te maken.
 

Duitsland beschikt bovendien over veel mooie grote en kleine gezellige rustige vakantieparken.

Ook daar vindt u huisdiervriendelijke vakantiehuizen, groepsaccommodaties en villa's waar 1 hond of meer honden zijn toegestaan.
 

Maar een leuk en gezellig vakantiehuisje in Duitsland aan zee, de Oostzee, is ook een aanrader!
 

Om nog een leuk vakantiehuis, vakantieboerderij of groepshuis te vinden in de door u gewenste periode en waar bijvoorbeeld tuin omheind is, is het verstandig om niet te lang te wachten met het huren van een vakantiehuisje in Duitsland waar u een onbezorgde vakantie met uw hond kunt doorbrengen.

Vooral als er ook mindervaliden, gehandicapten of personen met een lichamelijke mee zullen gaan, is het goed om ruim van te voren naar een aangepast rolstoeltoegankelijk en rolstoelvriendelijk vakantiehuis in Duitsland te zoeken, waarin ook honden of andere huisdieren zijn toegestaan.
 

U boekt uw vakantiehuisje met hond in Duitsland via onze website online.

Kies uit ruim 2.000 huisdiervriendelijke vakantiehuisjes in Duitsland, waar 1, 2, 3, 4 of zelfs meer honden zijn toegestaan.

Voor een unieke vakantie Duitsland met hond!
 

Autovakantie Duitsland met hond.

Een vakantie in Duitsland met hond kan perfect met de auto, zeker indien u een vakantiehuisje met hond in bijvoorbeeld het Sauerland huurt.

De Duitse autowegen zijn goed en vanuit Nederland bent u zo op uw vakantieadres in Duitsland.

Wel dient u bij een vakantie in Duitsland met hond en een autovakantie rekening te houden met de regels die er voor vervoer van honden, met name naar Duitsland gelden.

Zo geldt er een aanbeveling dat uw hond tijdens het vervoer met de auto om de paar uur een plaspauze moet krijgen, moet uw hond op een aantal plaatsen in Duitsland aangelijnd zijn en zijn bepaalde rassen honden in Duitsland verboden.

Wel kunt u kiezen uit een aanbod van meer dan 2.000 vakantiehuisjes in Duitsland waar u met uw hond of honden een vakantie kunt houden.
 

Hierbij is het ook mogelijk een groot vakantiehuis in Duitsland te huren voor een vakantie met hond, bijvoorbeeld voor een familieweekend, bedrijfsuitje, familievakantie, een paar dagen weg met collega's of vriendenweekend.

U kunt bijvoorbeeld een groepsvakantie in Duitsland met hond boeken en een groot vakantiehuis met hond voor 12, 14, 20 of 30 personen huren.

Ook is het mogelijk een autovakantie naar Duitsland met hond te maken voor een wintersportvakantie.
 

Weekendje weg naar Duitsland met hond.

Wilt u een weekendje weg met uw hond en een korte vakantie in Duitsland boeken? 

Het is ook mogelijk om een korte vakantie in Duitsland met hond te boeken, bijvoorbeeld een weekend, lang weekend of midweek.

Indien u met uw hond een weekendje weg wilt naar Duitsland, kunt u online een vakantiehuisje in Duitsland huren.

Kijk binnen ons aanbod vakantiehuisjes met hond in Duitsland welke huisjes en groepsaccommodaties in de door u gewenste periode beschikbaar zijn en verfijn het beschikbare aanbod met uw specifieke wensen.

Zo kunt u bijvoorbeeld een vakantiehuisje met hond in Duitsland met zwembad of sauna huren of een vakantiehuisje met Wi-Fi en een omheinde tuin.

Een korte vakantie naar Duitsland met hond hoeft niet duur te zijn.

U kunt al een goedkoop vakantiehuisje voor 2, 4 of 6 personen met hond huren vanaf 250 euro voor een weekend of voor een week vanaf 300 euro.

In de meeste gevallen komen daar dan nog wel toeristenbelasting, energiekosten en schoonmaakkosten bij.

Heerlijke vakantiehuizen en groepsaccommodaties