Zorgeloos en veilig online reserveren
 Persoonlijke klantenservice
 Groot aanbod in binnen- en buitenland

Boeken van een vakantiehuis met huisdieren

Boeken van een accommodatie waar huisdieren toegestaan zijn

Het boeken van een vakantiewoning, appartement, bungalow of villa waar huisdieren zijn toegestaan, gaat via deze website heel eenvoudig en voordelig. 
Het boeken gaat in 3 eenvoudige stappen.

Als u een vakantiewoning in een bepaalde periode hebt uitgezocht, klikt u op "nu reserveren".

Er verschijnt dan een reserveringsformulier met daarop de gegevens van de betreffende accommodatie, de door u geselecteerde periode, de huurprijs en de bijkomende kosten. Ook ziet u hoeveel huisdieren er in de betreffende accommodatie zijn toegestaan.

Stap 1: (de boeking is hier nog niet definitief)

U vult de gegevens van uzelf en het aantal huisdieren in. U kunt niet meer huisdieren meenemen dan er bij het betreffende vakantiehuis met huisdier zijn toegestaan.

Nadat u het formulier bij stap 1 heeft ingevuld, gaat u naar Stap 2.

Stap 3: (hier kunt u de boeking van de vakantiewoning met huisdier definitief maken)

Bij stap 3 verschijnt een overzicht van de door gekozen gewenste periode, de huurprijs van de groepsaccommodatie en de bijkomende kosten.
Hier ziet u ook wat u bij Stap 1 hebt ingevuld.
U kunt bij stap 3 de boeking bevestigen en deze definitief maken. U kunt hier eventueel nog terug gaan naar stap 2 of 1 om een wijziging aan te brengen.

Pas nadat u bij stap 3 de boeking definitief heeft gemaakt is de boeking definitief.
​
U krijgt dan per ommegaande per e-mail een boekingsbevestiging van de betreffende aanbieder.
Indien u niets per e-mail ontvangen hebt, controleert u dan eerst voor alle zekerheid uw spam/ongewenste berichtenmap.

U ontvangt na boeking informatie van de aanbieder:

De huurovereenkomst, nadere gegevens van de accommodatie en uitleg over de betaling van de huur en de bijkomende kosten. U krijgt ook bericht over het betalen van de borgsom en andere relevante zaken.
Vaak moet de borgsom ter plaatse aan de eigenaar of beheerder van de groepsaccommodatie worden betaald.
Het exacte adres van de woning, de contactgegevens van de huiseigenaar, een routebeschrijving en informatie hoe u de sleutels krijgt, ontvangt u nadat u de volledige huur aan de aanbieder voldaan hebt.
Hebt u geen reserveringsbevestiging/huurovereenkomst per e-mail ontvangen? Controleert u dan eerst uw spam/ongewenste berichtenmap.
Het is ook mogelijk dat u tijdens het invullen van het reserveringsformulier per abuis uw e-mailadres niet juist hebt ingevuld. U kunt ons dan het correcte mailadres doorgeven, zodat er een nieuwe reserveringsbevestiging naar u gemaild kan worden.

Welk bedrag moet u bij boeking aanbetalen?

Bij de meeste aanbieders waar wij mee samenwerken, moet 30, 40 of 50 % van het huurbedrag binnen enkele dagen na de boeking aanbetaald zijn. Het restant dient uiterlijk 6 weken voor de aankomstdag betaald te zijn.
Als u een vakantiewoning binnen 6 weken voor de aankomstdag boekt, dient het hele huurbedrag binnen enkele dagen na de boeking betaald te worden.

U betaalt bij ons geen toeslag of extra boekingskosten!

Als u via deze website een vakantiewoning met huisdier toegestaan boekt, betaalt u dezelfde huurprijs en ontvangt u dezelfde kortingen als wanneer u rechtstreeks bij de betreffende aanbieder boekt.
U betaalt bij ons ook geen extra boekingskosten.