Zorgeloos en veilig online reserveren
 Persoonlijke klantenservice
 Groot aanbod in binnen- en buitenland

Honden vakantie met 4, 5 of 6 honden

Op vakantie met 4, 5, 6 honden.

Hondenvakantie, op vakantie met 4, 5 of 6 honden.
 

Diegenen die in het bezit zijn van 4, 5 of 6 honden, weten het.

Het is niet eenvoudig om een hondenvakantie met 4, 5 of 6 honden te boeken en een geschikt vakantiehuis, bungalows, groepsaccommodatie of vakantiepark te vinden waar 4, 5 of 6 honden welkom zijn.

Toch zijn er diverse mogelijkheden om een hondenvakantie net 4, 5, 6 of zelfs meer honden te boeken.

Hieronder leest u enkele tips en mogelijkheden voor het boeken van een gezellige hondenvakantie in bijvoorbeeld Tsjechië, Frankrijk, Nederland, België en dan vooral in de altijd fantastische Ardennen.

Ook op deze website www.vakantie-met-huisdieren.nl vindt u diverse leuke honden vakantiehuizen en chalets waar 4, 5 of 6 honden op vakantie welkom zijn.
 

Vakantie met 4, 5 of 6 honden in Tsjechië.

Vakantiehuis Tsjechië 4 honden welkom.

Tsjechië is een echt hondenvakantieland.

De uitgestrekte bossen, diverse afwisselende wandelmogelijkheden en vele grote vakantiehuizen en boerderijen met enorme tuinen, zijn een eldorado voor honden en hun baasjes.
 

Op de website vakantie met huisdieren staan meer dan 400 vakantiehuizen, groepsaccommodaties en boerderijen  in Tsjechië waar 1,2, 3 of 4 honden welkom zijn.

Op een afstand van slechts 15 kilometer van Duitsland vindt u een vakantiehuis waar 4 of zelfs 5 honden welkom zijn.
Dit grote vakantiehuis in Tsjechie is geschikt voor maximaal 10 tot 12 personen en in principe zijn er 4 honden welkom.

Indien u echter een vakantiehuis in Tsjechië zoekt waar 5 of 6 honden welkom zijn en uw honden zijn goed opgevoed, dan kunnen we bij de huiseigenaar van dit prachtige 10-persoons hondvriendelijke vakantiehuis in Tsjechië vragen of u deze vakantiewoning in Tsjechië bij wijze van uitzondering met 5 of 6 honden mag boeken.

Dit mooie en kindvriendelijke vakantiehuis in Tsjechië is rookvrij en ligt in het Ertsgebergte. 

Vakantiehuis in Tsjechië met goed omheinde tuin, 4, 5, 6 of meer honden welkom.

De Belgische en Franse Ardennen zijn bij uitstek de plek voor een vakantie met honden.

In de Ardennen verhuren wij vakantiehuizen, groepsaccommodaties en chalets waar 3, 4, 5 of 6 honden zijn toegestaan.

Indien u voor een hondenvakantie in de Ardennen kiest, kiest u voor vrijheid, een prachtige natuur, rust en veel ruimte om tijdens uw vakantie met uw honden te kunnen wandelen.

 


​Vakantiehuizen in Nederland waar 3, 4 of 5 honden zijn toegestaan.

Wij verhuren in Drenthe meer dan 10 vakantiehuizen waar 2, 3, 4 of 5 honden welkom zijn.

Of u nu een luxe vakantiewoning in Drenthe voor een hondenvakantie zoekt, een grote groepsaccommodatie of een goedkoop vakantiehuisje, het aanbod waarbij honden of andere huisdieren zijn toegestaan is groot en zeer gevarieerd.

Onze ervaring is dat wij bij de eigenaar van een huisdiervriendelijk en hondvriendelijk vakantiehuis in Drenthe vaak toestemming voor u kunnen aanvragen om 1 of 2 honden meer mee te brengen, dan in de huisbeschrijving vermeld staat.

Hebt u op onze website een vakantiehuis, groepsaccommodatie, villa of boerderij in Drenthe gezien waar in principe 2, 3 of 4 honden welkom zijn en wilt u die locatie met 1 of 2 extra honden huren, neemt u dan contact met ons op en vermeld daarbij dan ook meteen alle rassen van de honden die u mee wilt nemen en wat de door u gewenste periode is.

Wij vragen de betreffende huiseigenaar dan of er extra honden tijdens uw vakantie in Drenthe zijn toegestaan.

Dit geldt natuurlijk ook indien u een vakantiehuis, villa of groepsaccommodatie in Nederland, België, Frankrijk, Duitsland, Hongarije of andere vakantieland hebt gezien en daar een vakantie met 2,3, 4,5 of 6 honden wilt boeken.

Fijne hondenvakantie toegewenst in Drenthe of elders in Nederland, Frankrijk, de Ardennen, Duitsland, Italië, Tsjechië of een ander vakantieland in Europa!