Het grootste aanbod hondvriendelijke vakantiehuizen van Europa
Voor een perfecte en betaalbare vakantie met uw hond.
Tot 5 honden welkom!
Zoek op plaatsnaam of huiscode

Uw persoonlijke
reisadviseur:

Jolien Huijgen

Contact

Hondvriendelijke campingsHonden Foto

Deze website wordt duurzaam gehost

Vakantiehuisjes en bungalows honden toegelaten

Honden toegelaten op duizenden vakantie adressen!

Heeft u één of meerdere honden en bent u op zoek naar een vakantiehuis, bungalow of chalet waar uw hond toegelaten wordt of uw honden toegelaten worden?  A Vakanties biedt via diverse websites vakantiehuizen, bungalows en chalets aan waar honden en andere huisdieren toegelaten worden. Meestal worden er op deze hondvriendelijke vakantie adressen 1 a 2 honden of andere huisdieren toegelaten. Er zijn ook huiseigenaren die toelaten dat u 3, 4 of 5 honde mee op vakantie neemt naar uw vakantie adres. Op vakantieparken echter worden in de regel maar 1 of 2 honden in de bungalows, chalets en vakantiehuizen toegelaten.

Voor het grootste aanbod vakantiehuizen, bungalows en chalets waar honden worden toegelaten: www.vakantie-met-huisdieren.nl

Honden toegelaten op vakantie adressen in Nederland.

Nederland is, in vergelijking met een aantal vakantielanden om ons heen, best hondvriendelijk. In meer dan 10.000 vakantiehuizen en vakantiebungalows in Nederland worden honden toegelaten. Favoriete streken in in Nederland met de hond op vakantie te gaan zijn Drenthe, de kustplaatsen, De Veluwe, Zeeland en Gelderland in het algemeen. Met name de Achterhoek is een favoriet gebied in Nederland om met de hond op vakantie te gaan. In de meeste vakantiehuizen, chalets en bungalows in Nederland worden 1 of 2 honden tijdens uw vakantie met uw honden toegelaten. Indien u echter een vakantiehuis zoekt waar 3, 4 of 5 honden worden toegelaten, zijn er ook diverse mogelijkheden. Ook vakantiehuizen en bungalows waarhonden worden toegelaten met omheinde tuin of aan de zee of meer.