Het grootste aanbod hondvriendelijke vakantiehuizen van Europa
Voor een perfecte en betaalbare vakantie met uw hond.
Tot 5 honden welkom!
Zoek op plaatsnaam of huiscode

Uw persoonlijke
reisadviseur:

Jolien Huijgen

Contact

Hondvriendelijke campingsHonden Foto

Deze website wordt duurzaam gehost

Meest gestelde vragen vakantie-met-huisdieren.nl

Wie zijn wij?

A-vakanties is een van de grootste internetaanbieders van vakantiewoningen, chalets, appartementen, groepsaccommodaties, villa's en landhuizen van Nederland. Zie ook www.a-vakanties.nl U kunt via onze websites (via de aangesloten touroperators) accommodaties huren van 2 tot 120 personen. Onze organisatie bestaat vanaf 2004. Met een aanbod van ruim 80.000 vakantiewoningen in Nederland en bijna alle landen van Europa, slaagt u bij ons bijna altijd. De accommodaties op onze websites zijn afkomstig van gerenommeerde touroperators zoals Belvilla, Bungalownet, Topic Travel, Interhome, Novasol en andere belangrijke en betrouwbare aanbieders. U boekt via onze website rechtstreeks bij de touroperator zonder toeslagen of extra kosten. U komt wel gewoon in aanmerking voor eventuele kortingen. Die mogelijke kortingen zijn al in onze huurprijzen verwerkt.

Zoek nu uw favoriete vakantiehuis »

Onze specialisatie

Wij zijn gespecialiseerd in vakantiewoningen met huisdieren, luxe vakantiewoningen, vakantiehuizen aan zee, grote vakantiehuizen, groepsaccommodaties, vakantievilla's en last minutes. Zie voor onze last minutes aanbiedingen: www.lastminutevakantiehuizen.com

Ook zijn wij goed thuis in reisverzekeringen, zie www.reisverzekering-en-annuleringsverzekering.nl

Betrouwbaarheid

U boekt uw accommodatie, via onze websites, alleen maar bij betrouwbare touroperators.
Zie ook huren met zekerheid.

Hoe en wanneer zijn jullie bereikbaar?

Wij zijn 24 uur per dag via e mail bereikbaar. Onze contactgegevens vindt u op de contact pagina.

Hoe groot is jullie aanbod vakantiewoningen, villa's en overige accommodaties?

Op deze website vindt u ongeveer 20.000 huisdiervriendelijke 80.000 vakantiewoningen, villa's en appartementen. Hiervan bevinden zich er ongeveer een 2.000 in Nederland. Ons aanbod bestaat uit vakantieboerderijen, kastelen, landhuizen, villa's, grote vakantiehuizen, luxe vakantiewoningen, groepsaccommodaties, appartementen en chalets.

Is de beschikbaarheid van de accommodaties op jullie website altijd actueel?

De beschikbaarheid van de accommodaties met huisdier, zoals u die ziet op onze websites, zijn altijd actueel.

Hoe zoek ik een vakantiewoning, villa of appartement waar huisdieren zijn toegestaan?

Het zoeken van een vakantiewoning, groepsaccommodatie of villa via onze websites is heel eenvoudig. U kiest het land, de provincie, het aantal personen, het aantal huisdieren, de periode en de aankomstdatum en krijgt direct een actueel overzicht van alle beschikbare accommodaties. U kunt vervolgens verder selecteren/verfijnen en de zoekresultaten sorteren op bijvoorbeeld prijs of aantal sterren. U kunt bij ons vakantiehuizen huren met 1 tot 8 huisdieren!

Kan ik een bepaalde vakantiewoning, villa of groepsaccommodatie telefonisch bij jullie boeken?

Ja, u kunt tijdens kantoortijden een accommodatie telefonisch bij ons boeken. Wij hebben dan van u nodig de huiscode van de betreffende accommodatie, uw voorletters en achternaam, uw geboortedatum, volledige adresgegevens, uw e mail adres en telefoon ( vast nummer en eventueel mobiel nummer) . Verder het totaal aantal deelnemende personen en de leeftijden van de deelnemers. Tevens het aantal huisdieren wat mee gaat. Verder de aankomstdatum en vertrekdatum. Soms kan er bij een bepaalde accommodatie bedlinnen en badlinnen gehuurd worden. Als dat zo is, willen wij graag van u weten of u daar gebruik van wilt maken.

Tellen baby's ook mee voor de bepaling van het aantal personen?

Baby's tellen meestal ook mee voor de bepaling van het aantal personen. Vaak is het wel zo dat het maximale aantal personen voor een bepaalde accommodatie meestal met 1 baby overschreden mag worden, zeker als u zelf een babybedje mee neemt. In sommige accommodaties zijn babybedjes aanwezig. Informeer naar de voorwaarden en mogelijkheden.

Gratis zoekservice

Kunt u de gewenste accommodatie niet zelf vinden of heeft u er te weinig tijd voor?

Wij helpen u, op uw verzoek, met zoeken. Dit is gratis en vrijblijvend. Zie onze speciale zoekservice

Kunt u een optie nemen op een bepaalde vakantiewoning, villa of groepsaccommodatie?

In de meeste gevallen kunt u een optie voor 2 dagen of langer nemen op een bepaalde accommodatie. Zie de informatie op optie nemen.

Wordt de vakantiewoning of villa altijd schoongemaakt?

Bij alle accommodaties waar huisdieren zijn toegestaan, is de eindschoonmaak altijd verplicht, u betaalt voor deze schoonmaak een bedrag, welke u in het kostenoverzicht van de betreffende accommodatie kunt terugvinden.

Moet je altijd borg betalen en wanneer krijg je de borg weer terug?

Indien u een accommodatie huurt, moet er altijd borg betaald worden. Deze borg krijgt u, indien u de accommodatie zonder schade achterlaat, achteraf weer volledig terug.

Is het verstandig ook een reisverzekering af te sluiten?

Indien u geen doorlopende reisverzekering hebt lopen, is het in de meeste gevallen verstandig om een reisverzekering af te sluiten en/of annuleringsverzekering. Denk ook om een goede aansprakelijkheidsverzekering.

Voor duidelijke informatie over reisverzekeringen en annuleringsverzekeringen, zie onze website www.reisverzekering-en-annuleringsverzekering.nl

Zijn er ook vakantieverblijven die geschikt zijn voor senioren?

Een aanzienlijk gedeelte van onze accommodaties is in het bijzonder geschikt voor senioren. Vraag ons eventueel om advies welke accommodaties voor senioren geschikt zijn.

Hebben jullie ook accommodaties voor minder validen?

Wij hebben een groot aanbod aangepaste accommodaties. Op onze website kunt u selecteren op aangepaste accommodaties voor minder validen. Bij de kenmerken van iedere aangepaste accommodatie staat precies omschreven wat de aanpassingen zijn. Heeft u vragen over deze aanpassingen, stel uw vragen gerust.

Wat gebeurt er als u via deze website een vakantiewoning, villa of groepsaccommodatie heeft geboekt?

U krijgt per ommegaande van de betreffende touroperator een bevestiging en een huurovereenkomst met de algemene voorwaarden. Het is meestal ook mogelijk om, op verzoek, een huurovereenkomst, per post toegestuurd te krijgen. Meestal moet u binnen 7 dagen na boeking een aanbetaling doen van 30 % van de reissom en het restant bedrag uiterlijk 6 weken voor vertrek voldoen. U kunt online het hele boekingsproces meestal volgen.

Wanneer ontvangt u het volledige adres van de door u geboekte vakantiewoning?

Meestal verstrekt de touroperator het volledige adres nadat de hele reissom is voldaan.

Hoe ontvang ik de sleutels van de door mij geboekte accommodatie?

Nadat u de reissom heeft voldaan, ontvangt u bericht hoe en waar u de sleutels ontvangt. Meestal krijgt u de sleutels uitgereikt bij aankomst bij de accommodatie maar het kan ook zijn dat u de sleutels op een andere manier persoonlijk overhandigd krijgt. U krijgt daar altijd vooraf duidelijke informatie over.

Als de huur exclusief gas, water en licht is, hoe werkt het dan?

Als de huur exclusief water en energie is, wordt, waar u zelf bij bent, bij aankomst en vertrek de meterstand opgenomen. Meestal betaalt u een voorschotbedrag en verrekent/betaalt u een en ander rechtsreeks met/aan de eigenaar of beheerder van de accommodatie.

Kan ik een door mij gemaakte boeking nog aanpassen of annuleren?

Een boeking kan meestal nog wel aangepast worden. Een boekingsdatum kan echter meestal niet meer gewijzigd worden. Indien de samenstelling van de groep reizigers verandert, kan de huurovereenkomst meestal eenvoudig aangepast worden. Indien u de boeking onverhoopt moet annuleren zijn er in bijna alle gevallen annuleringskosten verschuldigd. Dit soort zaken staan altijd duidelijk omschreven in de algemene voorwaarden van de touroperator. Het is in de meeste gevallen verstandig om een annuleringsverzekering af te sluiten. U krijgt dan bij bepaalde dringende annuleringsredenen de annuleringskosten terug.

Zie www.reisverzekering-en-annuleringsverzekering.nl voor wanneer het voor u voordelig wordt een doorlopende reisverzekering of een doorlopende annuleringsverzekering af te sluiten.

Wij zijn u graag van dienst!