Het grootste aanbod hondvriendelijke vakantiehuizen van Europa
Voor een perfecte en betaalbare vakantie met uw hond.
Tot 5 honden welkom!
Zoek op plaatsnaam of huiscode

Uw persoonlijke
reisadviseur:

Jolien Huijgen

Contact

Hondvriendelijke campingsHonden Foto

Deze website wordt duurzaam gehost

Vakantie met hond

Meer dan 20.000 vakantie met hond, vakantiehuisjes, boerderijen en bungalows!

Een vakantie met hond vieren is prachtig. Een vakantie met hond vieren is voor veel honden en baasjes het absolute hoogtepunt va het jaar. Samen rennen, wandelen, genieten, een vakantie met hond is een onvergetelijke ervaring. Boek je vakantie met hond huisje, appartement of boerderij online. Ga nu naar ons enorme aanbod vakantie met hond accommodaties!

Zoek nu uw favoriete vakantiehuis »

Vakantie met hond boek je bij vakantie-met-huisdieren.nl

Natuurlijk boek je vakantie met hond huisjes bij de grootste aanbieder van vakantiehuisjes waar honden zijn toegestaan. Op onze unieke en hondvriendelijke website vind je niet alleen veel accommodaties maar ook veel vakantietips en regels per land. Hierdoor kan je je beter voorbereiden op een vakantie met hond.

Waar naar toe met je vakantie met hond?

Als je voor de keuze staat om een vakantie met hond te boeken, is het goed om te wetend at je via onze website in bijna alle landen van Europa een vakantie met hond kunt boeken. Wij hebben hondvriendelijke vakantiehuisjes, bungalows, appartementen en chalets in Nederland, België, Frankrijk, Italië en veel andere landen. Al deze hondvriendelijke vakantiehuisjes kan je online boeken.

Vakantie met hond in Nederland.

Op vakantie met je hond in Nederland?

Nederland is en blijft bij uitstek het land waar het goed vertoeven is met je hond. Nederland is hondvriendelijk en het aanbod hondvriendelijke huisjes en campings is er groot. Overweeg je een vakantie met hond in Nederland dan zit je op deze website goed. We hebben meer dan 2.000 hondvriendelijke accommodaties. Of je nu een vakantie met hond in Nederland wilt boeken in een eenvoudig huisje of luxe villa, wij hebben gegarandeerd het juiste aanbod voor je. Een vakantie met hond in Nederland kan je het hele jaar door vieren, bijvoorbeeld aan de kust in Zeeland, Zuid-Holland of Noord-Holland, in de bossen op de Veluwe of op de Waddeneilanden. Een vakantie met hond in Nederland is voordelig, eenvoudig te boeken en zeer gevarieerd.

Vakantie met hond in Ameland boeken.

Wilt u met uw hond op vakantie naar Ameland?

U kunt via deze website online uw vakantie met hond in Ameland boeken. Hierbij heeft u de keuze uit appartementen aan zee, vakantiehuisjes en villa’s. U kunt via deze site niet alleen uw vakantie met hond in Ameland boeken maar ook op Terschelling, Schiermonnikoog en Texel.

Vakantie met hond Frankrijk.

Ga je op vakantie met de hond naar Frankrijk?

Frankrijk is en blijft het land met de ongekende vakantie mogelijkheden. Met een vakantie met hond in Frankrijk kan je alle kanten op. Kies je voor een vakantie met hond Frankrijk aan de kust of juist in het warme en aangename Zuiden? Kies je voor de Dordogne, Bourgogne, Alpen, de Elzas, de Vogezen of de Jura?

Als je met je hond naar Frankrijk op vakantie wilt en van een wandelvakantie houdt, zijn bijvoorbeeld de Vogezen, de Ardennen of de Elzas bijzonder geschikt. Met name de Vogezen staat bekend om haar prachtige natuur en geweldige wandelmogelijkheden voor baasje en hond. Een vakantie met hond in Frankrijk en met name in de Vogezen of Elzas biedt zeer veel wandelmogelijkheden. Voor je een vakantie met hond Frankrijk boekt, bestudeer dan wel de regels die gelden voor honden in Frankrijk. Op deze website vind je een overzicht van de regels per land. Zo vier je beter voorbereid een vakantie met je hond in Frankrijk.

Vakantie met hond in België.

Een vakantie met hond vieren in België?

Nu wij steeds vaker onze vakanties dicht bij huis vieren, is België steeds meer een prominent vakantieland voor Nederlanders geworden. Steeds meer mensen vieren hun vakantie met hond in België. Hierbij zijn de Ardennen een aantrekkelijke optie alsmede de Belgische kust. Een vakantie met hond België wordt steeds vaker in de Ardennen of aan de kust van België gevierd.

Als u op vakantie met uw hond naar België wilt is het goed om te weten dat wij aan de Belgische kust en in de Ardennen een groot aanbod hondvriendelijke accommodaties hebben. Ook al;s u meer honden heeft is het mogelijk om via onze website online een vakantie met hond België te boeken.

Vakantie met hond Italië.

Een vakantie met hond in Italië vieren?

Italië heeft mensen met en zonder honden veel te bieden als vakantieland. Voor hondenbezitters is Italië zeker ook aantrekkelijk. Wat dacht van u van een vakantie met hond Italië in bijvoorbeeld Calabrië, in de omgeving van de Italiaanse meren of aan de Toscaanse kust? Italië heeft natuurlijk een fantastisch klimaat, een zeer gevarieerde natuur en gastvrije mensen maar er zijn ook geweldige vakantiemogelijkheden voor mensen met een of meer honden. Een vakantie met hond in Italië vieren kan natuurlijk ook op een camping of in een honden hotel.

Op deze website vindt u een zeer uitgebreid aanbod huisjes, villa’s, landhuizen en appartementen in Italië. Tot maximaal 4 honden zijn toegestaan. Een vakantie met hond in Italië vieren, is dus ook mogelijk voor mensen met meer honden. Wilt u via deze site een vakantiehuisje met hond in Italië boeken, kies dan de streek, het aantal personen, het aantal honden en u krijgt een overzicht va alle beschikbare accommodaties met hond in Italië. En als u een vakantie met hond Italië boekt kunt u tevens online een annuleringsverzekering Italië afsluiten.

Vakantie met hond Duitsland.

Een vakantie met hond in Duitsland boeken?

Misschien is Duitsland wel het land om een vakantie met hond te boeken. Duitsland is een zeer aantrekkelijk vakantieland voor hondenbezitters met prachtige accommodaties, een overweldigende natuur, zeer gastvrije mensen en Duitsland is een betaalbaar vakantieland. Een vakantie met hond in Duitsland is aangenaam en betaalbaar.

Als u een vakantie met hond in Duitsland wilt vieren, wat zijn dan de populaire vakantiebestemmingen?

Veel mensen die op vakantie met hun hond naar Duitsland gaan, kiezen voor bestemmingen in het mooie Sauerland, Zwarte Woud en het Beierse Woud. De bossen in Duitsland zijn voor een groot deel nog ongerept en er zijn zeer veel goede wandelpaden en wandelroutes voor u en uw hond.

Een bijkomend voordeel als u een vakantie met hond in Duitsland wilt vieren is dat de prijzen van de huisjes met hond relatief gunstig zijn. Veel vakantiehuisjes hond in Duitsland zijn daarbij vrijstaand en hebben een heerlijke tuin. As u een vakantie met hond Duitsland wilt vieren, boek dan online een vakantiehuisje Duitsland met hond via deze site. U kunt uw vakantie met hond Duitsland online boeken.

Vakantie met hond Luxemburg.

Luxemburg is een relatief klein land maar bij hondenbezitters wel een land dat in trek is. Vooral de pittoreske plaatsjes Clervaux en Vianden doen het goed. Deze plaatsjes liggen in de omgeving van een mooi natuurpark. Een vakantie met hond Luxemburg boeken, betekent genieten van veel natuurschoon.. Luxemburg wordt ook wel het groene hart van Europa genoemd en als je een vakantie met hond Luxemburg hebt ervaren, weet je wat met die uitdrukking wordt bedoeld. Een vakantie met hond Luxemburg boek je al vanaf 200 euro per week. In het hoogseizoen liggen de prijzen wat hoger.

Ontwikkelingen vakanties met honden

Vakanties met honden worden steeds meer gewild. Bijna een op de 5 Nederlanders heeft een hond en veel mensen willen met die hond op vakantie.

Ook het aanbod vakantiehuisjes met hond zal op deze website de komende jaren flink uitgebreid worden. En dit is noodzakelijk gezien de groeiende vraag naar vakanties met honden. Vakanties met honden worden steeds luxer door de toenemende vergrijzing. En steeds meer mensen blijven dichter bij huis als ze een vakantie met hond boeken. Kortom, steeds meer touroperators hebben de groeimarkt vakanties met honden ontdekt.

Abonneer u op onze nieuwsbrief vakantie met hond.

Wilt u op de hoogte gehouden worden van het laatste aanbod, de last minutes en de regels van landen? Abonneer u dan op onze nieuwsbrief vakantie met hond.

Heeft u tips voor onze website vakanties met honden?

Als u tips heeft voor onze website vakantie met honden, ontvangen wij die graag. Bij voorbaat dank.