Het grootste aanbod hondvriendelijke vakantiehuizen van Europa
Voor een perfecte en betaalbare vakantie met uw hond.
Tot 5 honden welkom!
Zoek op plaatsnaam of huiscode

Uw persoonlijke
reisadviseur:

Jolien Huijgen

Contact

Hondvriendelijke campingsHonden Foto

Deze website wordt duurzaam gehost

Linkpartners

Vakantie met je hond in Zeeland

Als je op vakantie gaat, dan doe je dat natuurlijk het liefst met je trouwe viervoeter. Waarom zou je immers je hond thuis willen laten? Je moet dan wel de juiste accommodatie vinden. Denk bijvoorbeeld aan een vakantie in Zeeland met hond. Er zijn altijd wel goede plekken te vinden waar honden welkom zijn. Zo hoef je je dus geen zorgen om je vriend te maken en kan je gewoon als gezin gezamenlijk op reis gaan. Dit maakt het heel aantrekkelijk om juist naar deze accommodaties te gaan tijdens je volgende vakantie.

Op de camping
Ook wanneer je zelf een liefhebber van campings bent, dan wil je natuurlijk het liefst dat je hond hier mee naartoe kan. Dat is goed mogelijk in Zeeland. Je kunt bijvoorbeeld zonder heel veel moeite een goede stacaravan huren in Zeeland waar je gewoon met je hond in kunt trekken. Er is bovendien alle ruimte voor de hond om te spelen en te wandelen. Daardoor is het misschien wel de beste optie die je kunt vinden voor je vakantie. Of je nu een kort weekendje wilt doen, of je gaat liever enkele weken op reis met je hond.

Tijd voor jezelf
Natuurlijk moet de vakantie ook voor jou ontspannend zijn. Je mag dan wel rekening houden met je hond, maar ook andere zaken zijn belangrijk om mee te nemen in je overweging. Den bijvoorbeeld aan de mate van ontspanning die je er kunt krijgen. Hoe beter dit geregeld is, hoe leuker je de vakantie zal vinden. Een Wellness vakantiehuisje met sauna kan weleens een hele leuke optie zijn om te kiezen voor je volgende vakantie. In de sauna kan je even helemaal tot jezelf komen. Dat is natuurlijk ook precies waar een vakantie voor bedoeld is. Alle reden om dit serieus te nemen dus.

 

Dierennieuws
Onze Hond
Hondenmanieren.com
Pet News Magazine
Natte Neuzen
Verhuisdieren
Zorgdier.nl