Het grootste aanbod hondvriendelijke vakantiehuizen van Europa
Voor een perfecte en betaalbare vakantie met uw hond.
Tot 5 honden welkom!
Zoek op plaatsnaam of huiscode

Uw persoonlijke
reisadviseur:

Jolien Huijgen

Contact

Hondvriendelijke campingsHonden Foto

Deze website wordt duurzaam gehost

Huren met zekerheid

Indien u een vakantiewoning via vakantie met huisdieren.nl huurt, wilt u natuurlijk wel zeker zijn dat u deze vakantiewoning met hond mogelijkheden, huurt bij een betrouwbare organisatie. Indien u via deze website een vakantiewoning met hond huurt, dan huurt u deze vakantiewoning rechtstreeks bij een betrouwbare touroperator.

U kunt bij elke omschrijving van de vakantiewoning met hond zien bij welke organisatie de touroperator is aangesloten. Dit kan zijn de ANVR, SGR, Calamiteitenfonds, Thuiswinkel.org, Vakvereniging Verhuurders Vakantiewoningen of Emota.

ANVR

Indien u een vakantiewoning huurt via vakantie met huisdieren.nl en de betreffende touroperators is aangesloten bij de ANVR dan huurt u uw vakantiewoning met de volgende zekerheden:

Touroperators die bij de ANVR zijn aangesloten, bieden u als consument zekerheid, garantie en kwaliteit met onder andere de ANVR reis- en boekingsvoorwaarden en Stichting Garantiefonds Reisgelden. Op de website www.anvr.travel vindt u alle informatie over de ANVR, de zekerheden en de bij de ANVR aangesloten touroperators. Indien u bij ons een vakantiewoning met hond huurt waarvan de huiscode met 11, 12, 14 of 18 begint heeft u met een ANVR touroperator te doen. Het gaat hier om Belvilla, Novasol, Interhome en Topic Travel.

SGR

De Stichting Garantiefonds Reisgelden ( SGR) kent een garantieregeling indien u een vakantiewoning gehuurd heeft en de touroperator waar u de vakantiewoning gehuurd heeft in financiële problemen zou komen of zelfs failliet zou gaan. De SGR vergoedt u dan de vooruitbetaalde huursom. Ook andere betaalde zaken die direct met de gehuurde vakantiewoning van doen hebben, worden mogelijk vergoed. Op de website www.sgr.nl kunt u alles lezen over de Stichting Garantiefonds Reisgelden, de garantieregeling en andere relevante informatie. Indien u via deze website een vakantiewoning huurt die begint met code 11, 12, 14 of 18 dan heeft u te doen met een touroperator die is aangesloten bij het SGR. Het gaat hier om Topic Travel, Belvilla, Interhome en Novasol. Huurt u via deze website vakantie met huisdieren een vakantiewoning bij een touroperator die bij de SGR is aangesloten, dan geldt vanzelfsprekend de garantieregeling van de SGR. U huurt uw vakantiewoning met hond dan met maximale zekerheid.

Thuiswinkel.org

Een aantal touroperators waar wij vakantiewoningen voor verhuren zijn aangesloten bij www.thuiswinkel.org

Indien u een vakantiewoning huurt via een touroperator die is aangesloten bij thuiswinkel.org dan weet u zeker dat er sprake is van goede algemene voorwaarden, veilig betalen, veiligheid en privacy en onafhankelijke klachtenbemiddeling. Huurt u een vakantiewoning via deze website beginnend met de huiscode 12 of 16 dan heeft u te maken met een touroperator die is aangesloten bij thuiswinkel.org.

Vakvereniging Verhuurders Vakantiewoningen

Onze touroperator Dancenter is aangesloten bij de Vakvereniging Verhuurders Vakantiewoningen en een van de grootste aanbieders van vakantiewoningen in Denemarken, Zweden en Noorwegen. Dancenter is een grote organisatie met 30 lokale kantoren in Denemarken. Ook zijn er Dancenter kantoren in Noorwegen en Zweden. Indien u via deze website een vakantiewoning huurt in bijvoorbeeld Denemarken, Zweden of Noorwegen, is de kans groot dat u een vakantiewoning van Dancenter huurt. Dancenter vakantiewoningen op deze website beginnen met de huiscode 21.

Zie voor de vakvereniging verhuurders vakantiewoningen: www.fbnet.dk

Emota

Onze partner Bungalow.net is aangesloten bij de al eerder genoemde organisatie Thuiswinkel.org en Emota. Bungalow.net verhuurt ruim 28.000 vakantiewoningen en bungalows in Europa en heeft voor een samenwerking met Emota gekozen om de huurders van haar vakantiewoningen de nodige transparantie en zekerheid te kunnen bieden. Zie verder www.emota.eu

Indien u via vakantie met huisdieren.nl een vakantiewoning met hond huurt met de begincode 18 heeft u te maken met een vakantiewoning van Bungalownet.

Samenvattend

De meeste touroperators met aanbod op deze website vakantie met huisdieren.nl zijn aangesloten bij één of meerdere belangenorganisaties voor consumenten. U huurt uw vakantiewoning via deze website niet alleen snel en voordelig maar ook veilig en vertrouwd.