Het grootste aanbod hondvriendelijke vakantiehuizen van Europa
Voor een perfecte en betaalbare vakantie met uw hond.
Tot 5 honden welkom!
Zoek op plaatsnaam of huiscode

Uw persoonlijke
reisadviseur:

Jolien Huijgen

Contact

Hondvriendelijke campingsHonden Foto

Deze website wordt duurzaam gehost

Honden welkom

Ruim 20.000 vakantiewoningen waar honden welkom zijn

Bent u op zoek naar een vakantiehuis waar één of meerdere honden welkom zijn? Op deze website vindt u meer dan 20.000 vakantiewoningen waar uw huisdier ( hond, kat of paard) van harte welkom zijn. Afhankelijk van de betreffende vakantiewoning zijn er 1, 2, 3, 4 of zelfs 5 huisdieren ( hond, kat of paard ) welkom. En indien u een vakantiewoning met omheinde tuin zoekt waar honden welkom zijn, kunt u kiezen uit een aanbod van ruim 2.000 vakantiewoningen in heel Europa waar uw hond welkom is. Bij iedere accommodatie staat vermeld of de vakantiewoning een omheinde tuin heeft en hoeveel honden er welkom zijn. Veel huiseigenaren zijn zelf hondenliefhebber en helpen u graag om uw vakantie met hond tot een feest te maken. U en uw hond zijn in onze vakantiehuizen dan ook van harte welkom.

Extra hond welkom?

Heeft u een bepaald vakantiehuis gezien waar 1, 2,3 of 4 honden welkom zijn maar heeft u meer honden dan volgens de omschrijving vakantiehuis welkom zijn? Bij een aantal vakantiehuizen zijn soms meer honden welkom dan officieel is toegestaan. Geef ons door in welk vakantiehuis met hond u interesse hebt en wij vragen de huiseigenaar dan of een extra hond welkom is. Meestal hebben wij binnen 1 dag antwoord van de huiseigenaar en kunnen wij u mededelen of een extra hond wel of niet welkom is.

Klik hier voor ons aanbod van 20.000 vakantiewoningen, bungalows en appartementen in Nederland en heel Europa waar 1, 2, 3 of 4 honden welkom zijn.

Uniek: honden toegelaten in al onze vakantiehuisjes

Op deze website vindt u alleen maar vakantiehuisjes en bungalows waar huisdieren worden toegelaten. Of u nu een hond, kat of hamster wilt meenemen, alle huisdieren zijn in principe welkom. In een beperkt aantal van onze accommodaties in zowel Nederland als het buitenland zijn ook paarden van harte welkom. Bij iedere huisje staat vermeld hoeveel honden, katten of andere huisdieren er toegelaten worden.

Paarden welkom in aantal vakantiehuizen

In een aantal van onze vakantiehuizen en boerderijen zijn paarden welkom. U vindt deze vakantiehuizen door te selecteren op "huis met paardenstalling".

Afhankelijk van het vakantiehuis of boerderij zijn er 1, 2 of paarden welkom. Bij de omschrijving van de betreffende vakantiewoning of boerderij staat omschreven hoeveel paarden er welkom zijn, hoeveel paardenstallingen zijn, waar er met het paard gereden kan worden en wat de overige faciliteiten voor paard en ruiter zijn.

Voorbeelden van vakantiehuizen in Nederland met paardenstalling zijn:

Vakantiewoning in Holten met paard

Overijssel, Holten

Uitzicht op Holterberg. Voor 4 personen. Voor 2 paarden plaats in de stallen, prachtige omgeving voor een vakantie met paard, zie huiscode 1264301.

Limburg, Klimmen, 1 of 2 paarden welkom

Prachtige boerderij in Limburgs heuvellandschap. Boxen, weidegang en wagenstalling aanwezig. Geschikt voor max 6 personen en 1 of 2 paarden.

Vind eenvoudig vakantiewoningen of boerderijen in Nederland waar paarden zijn toegestaan en welke de beschikking hebben over één of meerder paardenboxen door te selecteren op "huis met paardenstalling" (links op website in menu)

Aanraders hondvriendelijke vakantiehuisjes met goed omheinde tuin in Nederland

Hieronder een aantal aanraders vakantiehuisjes Nederland met goed omheinde tuin, bij ieder huisje staat vermeld of er 1 hond huisdier welkom is of meer huisdieren.

Huiscode 1256201, Friesland, 3 honden en 5 personen welkom. vakantiehuisje goed omheinde tuin.

Huiscode 12922, Zeeland, 3 huisdieren en 6 personen welkom, op vakantiepark.

Huiscode 122520, Zuid Holland, 2 honden en 5 personen welkom

Voor meer aanraders Nederland met goed omheinde tuin, klik hier.

Honden welkom in vakantiehuisjes in Duitsland

Ook in Duitsland hebben wij een behoorlijk aanbod vakantiehuisjes waar uw hond welkom is. In Duitsland hebben we ook een aantal bijzondere vakantiewoningen, boerderijen en groepsverblijven beschikbaar. Ook grote vakantiehuizen honden welkom in Duitsland beschikbaar. U kunt bijvoorbeeld een groot vakantiehuis voor 10, 12, 14 of 16 personen via deze website boeken.

Klik hier voor ons aanbod vakantiehuizen honden welkom in Duitsland.

Honden welkom in vakantiehuisjes in Frankrijk

Frankrijk is een heerlijk vakantieland en geliefd bij veel Nederlanders. Frankrijk heeft een afwisselend landschap, je kan er heerlijk wandelen en gelukkig mogen de honden mee. Wij hebben een groot en gevarieerd aanbod vakantiehuisjes in Frankrijk waar de honden welkom zijn waarvan een aantal met een afgesloten tuin. U vindt in ons aanbod ook prachtige authentieke huisjes!

Klik hier voor ons unieke aanbod vakantiehuizen met hond in Frankrijk.

Honden welkom in vakantiehuisjes in België

Veel mensen die met hun hond op vakantie naar het buitenland gaan, kiezen voor een vakantie in België. België is lekker dicht bij, toch heel anders dan Nederland en we hebben er een heel leuk aanbod vakantiehuisjes waar honden welkom zijn. Met name in de Ardennen hebben we een heel leuk aanbod. Als u een vakantiehuisje met honden welkom in België boekt, houdt u dan wel rekening met de regels die gelden voor honden in België.

Klik hier voor ons grote aanbod vakantiehuisjes in België waar honden toegelaten worden.

Klik hier voor ons unieke aanbod hondvriendelijke vakantiewoningen Ardennen.

Honden welkom in Luxemburg

Ook Luxemburg is een geliefd vakantieland. Het is geliefd bij jong en oud en de natuur is er prachtig. Veel hondenbezitters kiezen voor een vakantie in Luxemburg omdat in veel gebieden honden welkom zijn er ze daar heerlijk los kunnen lopen. Onze vakantiehuisjes in Luxemburg zijn zeer gevarieerd en te huur in iedere prijsklasse. Op vakantie in Luxemburg betekent genieten van het heerlijke eten, de prachtige dorpjes en de gastvrijheid van de mensen voor u en uw honden.

Klik hier voor ons aanbod vakantiehuizen en villa's in Luxemburg waar uw hond welkom is.

Honden welkom in Denemarken

Denemarken is een land en zeer populair bij hondenbezitters. Het land heeft dan ook veel in huis voor een geslaagde vakantie. U vindt er veel ruimte, leuke steden, grote vakantiehuizen waar honden welkom zijn. We hebben in Denemarken een enorm aanbod waar uw honden welkom zijn. In de regel zijn deze vakantiehuizen redelijk betaalbaar en vaak zelfs goedkoop te noemen.

Wij hebben een aanbod van meer dam 5.000 vakantiehuizen, boerderijen en chalets in Denemarken, vele hiervan zijn geheel vrijstaand en hebben een fantastisch uitzicht.

Hond mee op vakantie naar Denemarken? Klik hier voor ons complete aanbod vakantiehuizen met hond in Denemarken.

Hond welkom in Engeland, Schotland, Wales en Ierland

In deze landen hebben we een bijzonder en aantrekkelijk aanbod vakantiehuizen waar u en uw hond welkom zijn. Met name in Ierland en Schotland hebben we accommodaties op bijzondere mooie plekken en zijn er ook goede wandelpaden voor u en uw hond. Er gelden wel redelijk strenge regels al u met uw hond op vakantie wilt naar Engeland, Schotland, Wales en Ierland. Op onze website vakantie met huisdieren vindt u alle regels per land en vindt u vakantietips.

Klik hier voor ons aanbod hondvriendelijke vakantiehuizen en vakantiewoningen in Groot-Brittannië

Klik hier voor ons aanbod hondvriendelijke huisjes in Ierland.

Honden toegelaten in Europa

Informeer, voordat u een vakantie met hond in een bepaald land in Europa boekt, wat de regels in dat land zijn ten aanzien van honden. Kies bij voorkeur voor een vakantie land waar ze niet zo streng zijn met de regels ten aanzien van honden vakanties. Informeer met name of er jonge honden of bepaalde honden rassen al dan niet worden toegelaten. Indien een hond in een bepaald land bij voorkeur niet wordt toegelaten, boek dan uw vakantie met honden in een ander meer hondvriendelijk vakantieland.

Last Minutes waar honden welkom zijn

U vindt op deze site ook een aantrekkelijk aanbod last minutes waar honden welkom zijn. Deze last minutes kunnen meestal nog enkele dagen voor vertrek geboekt worden. Voordat u boekt, vragen wij u vooral te kijken naar de regels van het land die gelden als u een of meer honden op vakantie mee neemt. Denk ook aan de verplichte honden inentingen en het dierenpaspoort.