Het grootste aanbod hondvriendelijke vakantiehuizen van Europa
Voor een perfecte en betaalbare vakantie met uw hond.
Tot 5 honden welkom!
Zoek op plaatsnaam of huiscode

Uw persoonlijke
reisadviseur:

Jolien Huijgen

Contact

Hondvriendelijke campingsHonden Foto

Deze website wordt duurzaam gehost

Honden Vakantie

Zin in een heerlijke honden vakantie?

Er zijn meer mogelijkheden om met uw honden op vakantie te gaan dan u denkt. U kun kiezen voor een actieve honden vakantie in bijvoorbeeld Zwitserland of Oostenrijk, een wandel honden vakantie in Duitsland of een honden vakantie aan zee in Nederland.

Via onze website kunt u in bijna alle landen van Europa een honden vakantie boeken!

Zoek nu uw favoriete vakantiehuis »

Een honden vakantie begint bij vakantie met huisdieren

De leukste honden vakantie vakantiehuizen boekt u bij ons. Ons aanbod honden vakantie accommodaties is enorm. Als u een honden vakantie boekt, kunt u tot wel 8 honden terecht in een van onze schitterend gelegen huisjes. Onze honden vakantie accommodaties vindt u in Nederland, de Ardennen, Frankrijk, Italië, Denemarken, Kroatië en vele andere landen. Of uw honden vakantie een succes wordt hangt mede af van dat huisje, de tuin, de omgeving en de mogelijkheden om lekker met uw honden te wandelen en te spelen. Ga voor ons enorme aanbod huisjes honden vakantie naar de website en ontdek dat het boeken van een honden vakantie accommodatie eenvoudig en voordelig is.

Honden vakantie en huisjes met omheinde tuin

Indien u bij ons een honden vakantie wilt boeken dan is het goed om te weten dat een groot aantal huisjes een omheinde tuin hebben en dat u daar op kunt selecteren. Er zijn ook veel huisjes die geen omheinde tuin hebben maar wel een omheind terrein. Wij kunnen voor u bij de eigenaar van het betreffende huisje of park informeren hoe hoog de omheining is en voor welke honden.

Honden vakantie en aantal honden die toegestaan zijn

Bij ons weet u binnen een paar tellen hoeveel honden u op uw honden vakantie mee mag nemen. Het aantal honden wat is toegestaan is in onze huisjes is maximaal 5. Heeft u meer honden die u mee op honden vakantie wilt nemen, vraag onze medewerkers dan om advies. Wij kunnen altijd bij de eigenaar van het huisje navragen of er meer honden bij wijze van uitzondering zijn toegestaan.

Honden vakantie in Nederland vieren.

Veel mensen die in Nederland wonen, blijven met hun honden op vakantie in Nederland. Een honden vakantie Nederland is ideaal. Niet te ver hoeven reizen, bekende omgeving, vakantiehuisjes en faciliteiten genoeg. Nederland kent natuurlijk ook een groot aanbod dierenartsen, opvangmogelijkheden en voorzieningen. En Nederland heeft prachtige wandelgebieden voor honden en haar baasjes. Deze wandelgebieden zijn goed in kaart gebracht . U kunt ook wandelvakanties via de satelliet lopen.

Een honden vakantie Nederland is redelijk voordelig. Wilt u nog goedkoper op vakantie met uw hond, kies dan voor een honden vakantie Nederland op een camping. Op www.honden-vakanties.nl vindt u een overzicht van campings waar u een voordelige honden vakantie kunt vieren.

Last minute honden vakantie vieren met veel voordeel!

Ook honden vakantie huizen kennen last minute aanbiedingen. Boek voordelig een honden vakantie en bespaar wel 30 tot 40 % op de normale prijs.

Honden vakantie Duitsland boeken.

Veel mensen die een honden vakantie willen vieren vertrekken naar ons buurland Duitsland. In Duitsland heb je nog uitgestrekte wouden, meren,schone lucht en oneindig veel wandelmogelijkheden. Een honden vakantie Duitsland is zo geboekt. Sorteer op Duitsland, streek, aantal personen, aantal honden en budget en zie het aanbod honden vakantie huisjes in Duitsland. Bekende en aantrekkelijke honden vakantiegebieden Duitsland zijn: Beieren, Beierse Woud, Bodensee, Duitse Alpen, Ober Beieren en het bekende Sauerland.

Honden vakantie Frankrijk.

Frankrijk behoort al vele tientallen jaren tot de top van de landen waar honden bezitters een honden vakantie houden. In Frankrijk bestaan diverse mogelijkheden een actieve honden vakantie te houden. Ons aanbod honden vakantie huisjes is ook in Frankrijk bijzonder groot. Honden vakantie huisjes in Frankrijk zijn vaak voordelig. Geliefde gebieden in Frankrijk zijn de Auvergne, Bretagne en Normandië, Bougonge, de Elzas, de Vogezen, de Gironde en de Jura. Hoe boek je nu eenvoudig en honden vakantie huisje in Frankrijk? Kies Frankrijk als land, kies een gebied en de streek waar u een honden vakantie wilt gaan vieren. Kijk naar beschikbaarheid en prijs en boek online uw honden vakantie Frankrijk.

Honden vakantie Denemarken.

Denemarken is een vakantieland in opkomst. Vooral baasjes en hun honden die van water en zwemmen houden, kiezen voor Denemarken. Denemarken is waterrijk, heeft veel ruimte en natuur en heerlijke wandelgebieden. Een honden vakantie Denemarken is ook nog eens voordelig. Ons aanbod honden vakantie huisjes Denemarken bedraagt meer dan 2.000. U slaagt bij ons altijd als u een honden vakantie Denemarken wilt boeken en op zoek bent naar dat ene leuke Deense vakantiehuisje.

Honden vakantie België

Ons buurland België heeft met zijn mooie Ardennen, leuke plaatsjes en gastvrijheid Nederlanders veel te bieden die een leuke honden vakantie willen vieren. Vooral de Belgische Ardennen zijn bij wandelaars en hondenliefhebbers gewild. Ook de Belgische kust is uitermate geschikt om een honden vakantie te vieren. Bekende vakantiegebieden in België zijn de Ardennen, Henegouwen, Luik, Limburg, Oost Vlaanderen en namen. Een honden vakantie België is goedkoop en altijd gezellig. Kies uit ons grote aanbod honden vakantie huisjes, en appartementen in België. We hebben ook groepsverblijven voor bijvoorbeeld families die een honden vakantie in België willen vieren.

Honden vakantie Italië

Veel hondenbezitters kiezen voor een honden vakantie voor Italië. Lekker weer, verrukkelijk eten en wijn, een mooie natuur, oude steden, cultuur, Italië heeft alles in huis om een honden vakantie tot een groot succes te maken. Wij hebben honden vakantie huisjes in veel gebieden in Italië. Denk aan de Dolomieten, de Italiaanse meren, Lombardije, Toscane en Sicilië. Houd ook onze last minute honden vakantie huisjes in de gaten.

Honden vakantie en uw apotheek.

Als u op vakantie met uw honden gaat, neem dan ook een apotheek mee voor uw honden. Denk aan middelen tegen reisziekte en diarree en zorg voor voldoende water. Kijk op onze website onder vakantie tips waar u allemaal aan moet denken als u een honden vakantie geboekt hebt.

Honden vakantie en regels per land.

De regels per land verschillen nogal. Zo zijn in het ene land bepaalde rassen verboden en in andere landen niet. Dit geldt ook voor rassen, het aantal honden en het dierenpaspoort. Onze website bevat zeer veel informatie over deze onderwerpen. Maak er gebruik van.

Honden vakantie aan zee of aan de kust vieren.

Bent u een liefhebber van zee en van strand?

Op onze website vakantiehuizen aan zee.com vindt u een zeer groot aanbod vakantiehuizen en appartementen aan zee. In een groot aantal zijn een of meer honden welkom. Als u dus een honden vakantie aan zee wilt boeken, kunt u prima op deze website terecht.