Het grootste aanbod hondvriendelijke vakantiehuizen van Europa
Voor een perfecte en betaalbare vakantie met uw hond.
Tot 5 honden welkom!
Zoek op plaatsnaam of huiscode

Uw persoonlijke
reisadviseur:

Jolien Huijgen

Contact

Hondvriendelijke campingsHonden Foto

Deze website wordt duurzaam gehost

Duurzaamheid

Vakantiehuizen-met-huisdieren.nl is een initiatief van A-Vakanties, een organisatie die staat voor duurzaamheid en transparantie. Zo kunt u van ons verwachten dat wij niet alleen duurzaam met onze klanten omgaan maar ook op kantoor duurzaamheid hoog in het vaandel hebben staan. Zo gebruiken wij op kantoor ecologische schoonmaakmiddelen, biologische koffie en thee en werken we met FSC papier. Lees op onze website www.a-vakanties.nl hoe wij over duurzaam ondernemen denken en hoe we dit in praktijk brengen.

Motto A Vakanties

Ons motto is "vakantie met een goed gevoel". Indien u een vakantiehuis bij ons boekt, draagt u bij aan een schoner milieu. Lees hieronder waarom u bij A-Vakanties een vakantiehuis boekt met een goed gevoel.

Hart voor het milieu en de natuur

Wij vinden het milieu heel belangrijk. Daarom werken wij samen met de Stichting Trees for All en wordt er bij ieder geboekt vakantiehuis of groepsverblijf namens A Vakanties een boom aangeplant. Deze aanplant van bomen zorgt niet alleen voor klimaatcompensatie maar zorgt ook voor duurzame werkgelegenheid. Zo gaan een fijne vakantie en een beter milieu hand in hand.

Groene Reisverzekering

Wij zijn de initiator van "De Groene Reisverzekering". Dit is een doorlopende reisverzekering voor particulieren, welke door ons in samenwerking met De Europeesche en Intrasurance is ontwikkeld.

Deze groene doorlopende reisverzekering zorgt voor klimaatcompensatie door de aanplant van bomen terwijl er bij vervangend vervoer, indien mogelijk, een auto met laag brandstofverbruik zal worden ingezet. Deze groene reisverzekering is goed voor het milieu en uw portemonnee. De premie is 10% lager dan de traditionele doorlopende reisverzekering van de Europeesche. Dit is mogelijk omdat de polisopmaak, administratie en schade zoveel mogelijk digitaal plaats vindt.


  • A-Vakanties
  • Vignet Klimaat
  • Trees for All