Zorgeloos en veilig online reserveren
 Persoonlijke klantenservice
 Groot aanbod in binnen- en buitenland

accommodatie

Karakteristiek vakantiehuis in Maniace met een tuin 32-03059-IT1

10 Personen
3 Slaapkamer(s)
2 Badkamer(s)
2 huisdier(en)
€1394,- €1071,-

Beschrijving

Casa Otaito ligt in Maniace, op het Italiaanse eiland Sicilië. Het vakantiehuis is voorzien van een privétuin en 3 slaapkamers. In totaal kunnen er 10 gasten in het huis verblijven, wat het ideaal maakt voor 2 gezinnen.

De woning bevindt zich in het gebied tussen Bronte en Maniace, op korte afstand van het beroemde kasteel. Het is ondergedompeld in het groen van de hazelaarbossen en kastanjebomen en je kunt heerlijk wandelen door de mooie, natuurrijke omgeving. Een dagje aan zee of een bezoek aan Catania behoort ook tot de mogelijkheden.

Het verblijf biedt het een spectaculair uitzicht op de vallei en het dorp Maniace, een gemeente aan de zuidkant van het Nebrodi-park. Binnen vind je 3 grote slaapkamers met antieke houtkachels en heldere ramen met uitzicht op op de groene en weelderige tuin. Er zijn 3 badkamers, 2 goed uitgeruste keukens en 2 woonkamers met banken en open haarden.

Parterre
woonkamer
2-pers. slaapbank
keuken
eettafel
keuken
eettafel
badkamer
ligbad
badkamer
ligbad
Op de 1e etage
slaapkamer
1-pers. bed
slaapkamer
1-pers. bed
slaapkamer
1-pers. bed
relaxruimte
open haard
Algemeen
tuin (privé)
Eindschoonmaak
€ 150 (schoonmaak pakket is inbegrepen)
Huisdieren
max. 2; gratis
Bedlinnen
€ 30,- (€ 15 p.p./verblijf (bedden opgemaakt bij aankomst))
Badlinnen
aanwezig
Hout
tegen lokaal tarief
Schoonmaak
tussentijdse schoonmaak € 15/uur
Verwarming
€ 15/nacht
Mr corallo salvatore
Verblijf van 19 februari 2021 tot 21 februari 2021
21 februari 2021

Het grote probleem van het huis is de eigenaar, de dag voor onze aankomst vraagt hij me om extra geld voor verwarming, ik wijs erop dat er geen extra betalingen in het contract staan en hij antwoordt dat er een fout is gemaakt en dat hij me zal presenteren het contract voor te laten zien dat hij gelijk heeft, wil ik erop wijzen dat ik ook uitgeprint mijn contract en dat in ieder geval, omdat hij mij zou hebben gedaan de hoffelijkheid te schakelen op de open haard en de kachels om me te vinden van de huis warm, ik ben het eens dat ik voor de moeite zou hebben betaald. onze check out vraagt de eigenaar me een extra 50 euro, te beweren dat we over 5 zakken met pellets en 150 kg hout in 2 nachten had verbruikt, ik heb een houtkachel en ik breng hetzelfde bedrag in 40 dagen! We betaalden 50 euro, maar ze zullen me nooit meer zien en ik zal nooit zijn huis aan iedereen aanraden. Jammer, want het is een mooie plek, maar slecht beheerd.