Het grootste aanbod huisdiervriendelijke vakantiehuizen van Nederland en Europa
Hier zijn alle vakantiehuizen direct online te boeken
Vragen? Neem contact met ons op.
Zoek op plaatsnaam of huiscode

Uw persoonlijke
reisadviseur:

Jolien Huijgen

Contact

Hondvriendelijke campingsHonden Foto

Deze website wordt duurzaam gehost

Vakantiehuizen huisdieren

Vakantiehuizen waar uw huisdier welkom is.

Op zoek naar een vakantiehuis waar uw huisdier welkom is?
Op deze website vindt u meer dan 40.000 vakantiehuizen waar uw huisdier welkom is.
Onder andere vakantiehuizen te huur die geschikt zijn voor een vakantie met één of meerdere huisdieren in België ( Ardennen, aan zee ), Frankrijk, Duitsland, Nederland en Italië.

Veel mensen boeken in januari, februari en maart hun vakantiehuis voor een vakantie met huisdieren. En dat is heel verstandig want hoe langer je wacht met het boeken van een vakantiehuis, hoe kleiner de mogelijkheden worden. En het aanbod vakantiehuizen huisdieren is in verhouding met de vraag niet groot. Alleen in Nederland al zijn er 2.000.0000 honden en 1.800.000 baasjes en veel van die baasjes zoeken vakantiehuizen waar huisdieren welkom zijn.

Zoek nu uw favoriete vakantiehuis met huisdier»
Vakantie met huisdieren, tips.


Waar moet je nu op letten als je in de warme zomermaanden met je hond op vakantie gaat? Zorg er in ieder geval voor dat het vakantiehuis wat je huurt geschikt is voor honden. Een afgesloten tuin is natuurlijk geweldig en voldoende wandelmogelijkheden zijn natuurlijk ook een pre. Als u met warm weer met uw hond gaat reizen, zorg dan dat deze in de schaduw blijft en voldoende vocht krijgt. Maak regelmatig stops en wandel even met uw hond, het zal uw hond goed doen. Honden kunnen hun warmte alleen kwijt door te hijgen. Ze hebben geen zweetklieren behalve in hun voetzooltjes. Als uw hond toch oververhit raakt door de warmte dan kunt u deze nat maken met koel water. Maak vooral kop, oren, hals en poten nat. Gebruik vooral geen ijskoud water, dan trekken de bloedvaten samen en wordt het voor uw hond nog lastiger om lichaamswarmte af te geven. Als uw hond van zwemmen houdt dan is dat een uitstekende manier om af te koelen.
Uw vakantie met huisdieren wordt nog leuker als u met de tips rekening houdt.
zie ook onze startpagina vakantie met huisdieren


Vervolg tips vakantie met huisdieren

Als u op zoek gaat naar een vakantiehuis huisdieren, kijk dan ook of er in de nabije omgeving van de vakantieaccommodatie ook zwemogelijkheden voor uw hond zijn. Honden liggen bij warm weer graag op koele plekken, geef ze die gelegenheid. Een koele plek in huis of in de tuin is ideaal. Bij vakantie-met-huisdieren.nl vindt u meer dan 20.000 vakantiehuizen huisdieren waar u een keuze uit kunt maken. U vindt er prachtige vakantiehuizen in de natuur en in vele landen. Zo hebben we meer dan 1500 vakantiehuizen huisdieren in Nederland en 4.000 huizen in Duitsland. Maar ook in landen als Denemarken, Frankrijk, Oostenrijk, Italië en België hebben we een enorm aanbod diervriendelijke vakantiehuizen.

En uw favoriete vakantiehuis met huisdier is door onze zeer gebruiksvriendelijke website in een paar klikken gevonden. Vakantiehuis gevonden? U kunt uw diervriendelijk vakantiehuis online boeken en per Ideal of bankoverschrijving betalen. Indien u nog geen reisverzekering heeft, kunt u deze bij het huren van uw gekozen vakantiewoning gelijk boeken. Wij wensen u een fijne en diervriendelijke vakantie met huisdieren toe.

Zoek binnen ons aanbod 40.000 vakantiehuizen waar huisdieren welkom zijn!