Het grootste aanbod huisdiervriendelijke vakantiehuizen van Nederland en Europa
Hier zijn alle vakantiehuizen direct online te boeken
Vragen? Neem contact met ons op.
Zoek op plaatsnaam of huiscode

Uw persoonlijke
reisadviseur:

Jolien Huijgen

Contact

Hondvriendelijke campingsHonden Foto

Deze website wordt duurzaam gehost

Honden op vakantie

Honden op vakantie

Vakantie met hond?

Wat is er mooier dan met uw hond of honden op vakantie te gaan? Vakantie-met-huisdieren.nl biedt u ruim 40.000 hondvriendelijke vakantiehuizen, chalets, bungalows en groepsverblijven. Deze diervriendelijke accommodaties en vakantiehuizen met hond liggen in Nederland en een groot aantal landen in Europa. Een aantal daarvan vindt u op vakantieparken met de nodige faciliteiten. In de regel zijn 1 tot maximaal 5 honden per vakantiehuis toegestaan. Voor een vakantie met 1 of meer honden.

Bij de informatie van uw diervriendelijk vakantiehuis, ziet u staan hoeveel huisdieren (zoals honden ) er zijn toegestaan en wat de faciliteiten voor mens en hond zijn. Lees deze informatie goed door om een goede keuze te kunnen maken. U kunt met 1, 2, 3, 4 of 5 honden bij ons op vakantie gaan.

Zoek nu uw favoriete vakantiehuis met hond»

Waar moet u nu op letten als u met uw honden op vakantie wilt en een vakantiewoning bij vakantie-met-huisdieren.nl wilt boeken? Houd er rekening mee dat het aanbod vakantiehuizen op onze website iedere dag varieert omdat er vakantiehuizen geboekt worden en er vakantiehuizen bijkomen. Boek uw vakantie met hond vooral op tijd want er zijn alleen al in Nederland 1.800.000 huishoudens die een of meer honden hebben en waarvan een aanzienlijk deel met hun hond of honden en op vakantie gaat.

Ondanks het feit dat ons aanbod enorm groot is, namelijk 20.000 hondvriendelijke vakantiehuizen, doet u er verstandig aan vroegtijdig te boeken. U heeft dan namelijk de grootste keuze en kunt dan nog kiezen uit de mooiste vakantiewoningen op de mooiste locaties. Houdt er rekening mee dat het in het hoogseizoen veel mensen met honden op vakantie gaan en de mooiste vakantiehuizen het eerste geboekt worden.


Met honden op vakantie gaan, betekent ook dat een en ander goed voorbereid moet worden. Informeer voordat u het huis boekt, hoeveel huisdieren er zijn toegestaan en zoek uit welke faciliteiten het vakantiehuis te bieden heeft.

Auto vakantie met hond?Gaat u met de eigen auto naar uw vakantiebestemming, zorg er dan voor dat uw hond zich tijdens de warmste uren niet te veel hoeft in te spannen en houd hem als het even kan in de schaduw. Drinken is voor een hond heel belangrijk. Zorg ervoor dat er altijd water ter beschikking is. Laat de hond nooit alleen in de auto en laat de hond regelmatig uit. Als uw hond last van reisziekte heeft, geef hem dan een middel tegen deze reisziekte. Homeophatische middelen voldoen vaak prima. Denk er aan dat uw hond geregistreerd is voor vertrek bij een van de chipdatabanken. Als hij onverhoopt zoek raakt, kan hij zo eenvoudiger gevonden worden. Indien uw hond niet geregistreerd is, is het beter om een vakantie met hond niet in het buitenland te vieren.
Met een juiste voorbereiding gaat u prettiger met uw hond of honden en op vakantie.
Uw vakantie met hond wordt zo leuker voor hond en baas.Informeer altijd naar het hondenbeleid in het land en omgeving waar u naar toe gaat. U kunt dan bijtijds een en ander regelen. Op vakantie-met-huisdieren.nl vindt u veel informatie over het onderwerp honden op vakantie. Doe er uw voordeel mee en bereid u goed voor. Met honden op vakantie gaan is prima te doen indien u zich goed voorbereidt. Wij wensen u een prettige, ontspannende en diervriendelijke vakantie met hond toe!

Extra kosten als u uw honden op vakantie mee neemt?

Indien u uw honden op vakantie mee neemt, kan het zijn dat u met aanmerkelijk extra kosten te maken krijgt. Met name als u een vakantiehuisje huurt kan het zijn dat er een toeslag per hond per dag wordt berekend. Als u meerdere honden op vakantie mee neemt, kan deze extra toeslag aardig aantikken. Ook wordt er soms een extra bedrag voor de schoonmaak gerekend. Gelukkig zijn er ook eigenaren van vakantiehuisjes die een hond als een lust dus niet als een last zien en betaalt u voor het meenemen van uw trouwe viervoeters niets extra's. Bij het kostenoverzicht kunt u per huisje zien of er al of niet extra kosten worden doorberekend als u uw hond mee op vakantie neemt.
Er zijn ook vakantiehuisjes te huur waar een vakantie met hond niets extra's kost, uw honden kunnen in die vakantiehuisjes dus zonder extra kosten mee op vakantie.

Verschil kleine of grote honden?

Bij ieder vakantiehuis of appartement staat vermeld hoeveel huisdieren er zijn toegestaan. Nu zou je denken dat het verschil uitmaakt of je een of meerdere kleine honden mee neemt of wat grotere honden. Bij het huren van een vakantiehuisje maakt het voor de prijs en het aantal honden wat je mee neemt op vakantie niet uit of het nu om kleine hondjes of zeer grote honden gaat. Als u een vakantiehuis zoekt en u heeft meerdere honden, is het dus niet relevant of het om kleine honden rassen of grote honden rassen gaat.
U kunt bij ons dus een ook vakantie met hond boeken als u grote honden heeft.
Wel moeten uw honden opgevoed zijn. Dit geldt voor grote en kleine honden die mee op vakantie mogen.

Honden op vakantie en omheinde tuin

Indien u met uw honden op vakantie wilt gaan, wilt u waarschijnlijk weten of de tuin volledig omheind is, hoe hoog de omheining is en of de honden niet tijdens uw vakantie uit de tuin kunnen ontsnappen. Van ruim 1.000 huisjes op onze website is bekend dat ze een volledig omheinde tuin hebben. Helaas is het vaak niet bekend hoe hoog een omheinde tuin of en kleinere honden toch nog kunnen ontsnappen. Als u met uw honden op vakantie wilt in een vakantiehuisje met omheinde tuin en u kunt niet uit de tekst van de advertentie opmaken wat voor soort omheining het is, informeer dan hoe dat zit. Wij zullen dan bij de betreffende huiseigenaar navraag doen en u zo snel mogelijk informeren.

Vakantiehuisje met honden huren en optie nemen

Stel dat u een vakantiehuisje met hond hebt gevonden welke u geschikt lijkt maar u heeft nog bepaalde vragen over dat huisje, de tuin, de prijs of de omgeving. Indien het huisje u wat lijkt, kunt u in afwachting van de beantwoording van de vragen een optie nemen. U geeft dan uw gegevens door, het aantal honden die u op uw vakantie mee wilt nemen, de periode, het aantal personen, de duur van de vakantie en de aankomstdatum. Wij kunnen dan een optie voor het betreffende huisje nemen als die in de door u gewenst periode nog vrij is. U kunt de optie desgewenst dan later omzetten in een definitieve boeking of de optie laten vervallen.

Vakantie met honden boeken en gastenboek

Als u een vakantiehuisje met hond wilt huren via onze website dan is het goed om het gastenboek te lezen als deze ingevuld is. Het leuke van een gastenboek is dat er ook vaak tips worden vermeld die meer dan de moeite waard zijn. denk daarbij aan losloopgebieden voor honden, een omheinde tuin, of een huisje wel of niet echt hondvriendelijk is, uitgaansmogelijkheden, winkels, horeca en veel meer. Ook wordt er wel eens wat geschreven over de gastvrijheid van de eigenaren, uitstapjes in de omgeving en veel meer. Als u een vakantie met honden in een van onze vakantiehuisjes wilt boeken, lees dan ook zeker de informatie in het digitale gastenboek op onze website!

Pootafdruk Copyright 2016 Vakantie-Met-Huisdieren.nl - Links - Linkpartners - Zoeken met kaart - Grote Vakantiehuizen - Vakantiehuizen Privé Zwembad - Duurzaamheid Pootafdruk

Vakantie met honden, Vakantiehuis hond, Hond vakantie, Vakantiehuizen huisdieren, Hond vakantiewoning, Honden mee op vakantie, Vakantiehuizen met hond, Honden vakantie, Hond op vakantie, Honden toegestaan, Vakantiewoning met hond, Op vakantie met de hond, Vakantie met huisdieren, Paardrijvakantie boeken, Vakantie met paarden, Autovakantie met hond, huisdieren welkom

honden vakantie, beste website honden vakantie , Goedkope reisverzekering afsluiten, Vakantieadressen honden toegelaten, Op vakantie met 3 honden, honden vakanties met 3 honden. Vakantie adressen 3 honden., Vakantie met hond, vakantiehuis met hond huren , Op vakantie met de hond naar Frankrijk, honden vakantie Frankrijk, vakantie met paarden, vakantiehuis met paardenstal, ruitervakanties-vakantie met paard Nederland, Honden vakantie, honden vakantiehuis, honden hier welkom, Vakantiehuizen met hond Tsjechië | hondvriendelijk vakantiehuis Tsjechie , Op vakantie met 4, 5 of 6 honden, honden op vakantie toegestaan, honden gedicht, hondenlosloopgebieden en hondenstranden in Nederland, Vakantie naar Texel met de hond, vakantiehuisje met hond huren, vakantiehuis met hond huren, voor vakantie met de hond, Weekendje weg met de hond, goedkope vakantiehuisjes, Vakantie Duitsland met hond | honden, met de hond op vakantie naar Frankrijk, Nederland, België, vakantie ardennen met hond | vakantiehuisje Ardennen met hond, Op vakantie naar Frankrijk met de hond, vakantiehuis honden welkom | vakantiehuizen, vakantie met hond